Φωτογραφία: Insatgram/@dasha
Φωτογραφία: Insatgram/@dasha
24|01|2023 12:30
SHARE
INSTAGRAM

Σταύρος Νιάρχος: Η σπάνια φωτογραφία του γιου του -Κατάξανθος με μακριά σγουρά μαλλιά


Ο δύο ετών γιος του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα, είναι κατάξανθος και μόλις δημοσιεύθηκε μια σπάνια φωτογραφία στο προφίλ της μητέρας του, που ξετρέλανε το Instagram.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, ένωσαν τις ζωές τους το 2019 με πολιτικό γάμο, στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, και έκτοτε ζουν ευτυχισμένα, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους υπέροχη οικογένεια.

Ο επίσημος γάμος τους πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020 και μάλιστα η τελετή αποτέλεσε ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα του Σεντ Μόριτζ, με τους καλεσμένους να ανέρχονται περίπου στους 500.

Ο καρπός του έρωτά τους, ο δύο ετών πλέον ξανθός άγγελος, με τα σγουρά κατάξανθα μαλλιά έχει πάρει το όνομα «Φίλιππος» τιμώντας έτσι το όνομα του αείμνηστου παππού του.

Σταύρος Νιάρχος: Η σπάνια φωτογραφία του γιου του -Κατάξανθος με μακριά σγουρά μαλλιά

Σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του ζεύγους με τις κοινές εμφανίσεις τους να ενθουσιάζουν αφού λάμπουν ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Όσο για τον μικρό Φίλιππο Νιάρχο; Οι γονείς του φροντίζουν να κρατούν σε απόσταση τα αδιάκριτα βλέμματα, αυτή τη φορά όμως η μητέρα του, Ντάσα Ζούκοβα, προχώρησε σε μία διακριτική δημοσιεύση στο προφίλ της στο Instagram αποδεικνύοντας πως, ο 2 ετών γιος της είναι πανέμορφος και πολύ γλυκός.

Στη σπάνια φωτογραφία φαίνεται ο μικρός Φίλιππος να έχει πλάτη στον φακό και να κρατά μια κόκκινη κάρτα με τα μικροσκοπικά του χεράκια η οποία γράφει «Μαμα»

Φωτογραφία: Instagram/@dasha
SHARE