Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με t-shirt
Φωτογραφία: Instagram/ @stefanostsitsipas98
25|10|2020 16:35
SHARE
ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγκαλιά με τον αδερφό του -Με τη ρακέτα στο χέρι, μετά την προπόνηση, μοιάζουν πολύ


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε να αγκαλιάζει τον αδερφό του, Πέτρο.

Το να περιγράψει κανείς τη σπουδαία πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο παγκόσμιο στερέωμα του αθλητισμού είναι μάλλον περιττό. Αφού μιλάμε για τον πέμπτο κατά σειρά στην παγκόσμια κατάταξη ανδρών στο τένις, με σπουδαίες νίκες στο ενεργητικό κι ένα μέλλον μπροστά του πολλά υποσχόμενο.

Ωστόσο, και ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά ακολουθεί μια αξιόλογη καριέρα στο τένις και στα 20 του χρόνια μετρά αρκετές επιτυχίες.

Ο διεθνής τενίστας, λοιπόν, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε τα δύο αδέρφια Τσιτσιπά αγκαλιά στο γήπεδο τένις. Το ίδιο όμορφος, χαμογελαστός και γεμάτος όνειρα, όπως και ο αδερφός του, ο Πέτρος Τσιτσιπάς ακολουθεί τη δική του πορεία και ξεχωρίζει.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε κι ένα συγκινητικό κείμενο για τον αδερφό του, όπου θυμάται τα παιδικά τους χρόνια και τη γνωριμία τους με το τένις.

Το συγκινητικό κείμενο του Στέφανου Τσιτσιπά για τον αδερφό του, Πέτρο

«Θυμάμαι την εποχή που και οι δύο ονειρευόμασταν να παίξουμε στου Ολυμπιακούς μιας μέρα. Να ανοίξουμε δρόμο μέχρι τον τελικό του Grand Slam στο διπλό. Kαθόμασταν στον κήπο και μιλούσαμε και μοιραζόμασταν τα όνειρά μας, τους στόχους μας και το όραμά μας. Ήμασταν αληθινοί και αισιόδοξοι. Μιλούσαμε για το πότε θα παίξουμε σε ένα μεγάλο court και θέλαμε μόνο το καλύτερο ο ένας για τον άλλο.

Θυμάμαι τον ανταγωνισμό και το πάθος που δείχναμε όταν παίζουμε οι δυο μας σε ένα mini-court, το οποίο είχαμε φτιάξει με ταινία στο υπόγειο του σπιτιού. Πόσο διασκεδάζαμε όταν μιμούμασταν και αναπαριστούσαμε τους αγαπημένους μας παίκτες και συνολικά την εξοικείωση που είχαμε με το τένις από μια πολύ μικρή ηλικία. Αυτός ήταν ο κόσμος μας. Πόση νοσταλγία νιώθω για αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές. Ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κυνηγάμε το άπιαστο, αδερφέ μου. Είναι πολύ ωραίο να είμαστε μαζί σε όλο αυτό!».

SHARE