Στέφανος Τσιτσιπάς
Φωτογραφία: Instagram/ @stefanostsitsipas98
16|01|2021 13:42
SHARE
TRAVEL MODE

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογραφίζει τη σύντροφό του στην έρημο του Ντουμπάι -Τα στιγμιότυπα στο Instagram


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα και όχι για λόγους που αφορούν αποκλειστικά το τένις.

Ο παγκοσμίου φήμης τενίστας δέχθηκε αρχικά έντονη κριτική για τις φωτογραφίες που τον έδειχναν να διασκεδάζει σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Ντουμπάι, ενώ πρόσφατα πυροδότησε νέο κύκλο σχολίων όταν απάντησε στους επικριτές του με μια σειρά από tweets.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος βρισκόταν στο Ντουμπάι για προπονήσεις, αφού ετοιμάζεται για το Australian Open τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ανάμεσα στο σκληρό πρόγραμμα φαίνεται πως ξέκλεψε λίγο ελεύθερο χρόνο για μια εξόρμηση στην έρημο του Ντουμπάι με την σύντροφό του.

Εδώ και μερικούς μήνες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ζευγάρι με την 25χρονη Θεοδώρα Πεταλάς. Η ίδια γεννήθηκε στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, σπουδάζει στη Νέα Υόρκη και έχει δεσμούς με την βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Ο τενίστας ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram του, στις οποίες φαίνεται ο ίδιος στην έρημο αλλά και η σύντροφός του με λευκό μαγιό στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Φωτογραφία: Instagram/ @stefanostsitsipas
Φωτογραφία: Instagram/ @stefanostsitsipas98

Φωτογραφία: Instagram/ @stefanostsitsipas98

Φωτογραφία: Instagram/ @stefanostsitsipas98
SHARE