Στέλλα Λιζάρδη
Στέλλα Λιζάρδη/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Στέλλα Λιζάρδη: H σύζυγος του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου σε μια σπάνια εμφάνιση


Η σύζυγος του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, Στέλλα Λιζάρδη, έκανε πρόσφατα μια σπάνια εμφάνιση.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι ένας άνθρωπος που έχει κρατήσει την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η επί χρόνια σύζυγός του, επίσης δημοσιογράφος με πολύχρονη καριέρα στο χώρο των εντύπων, Στέλλα Λιζάρδη είναι μια γυναίκα που στέκεται εδώ και χρόνια διακριτικά στο πλευρό του. Ο γιος τους, Ιωνας, είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Στέλλα Λιζάρδη στο foyer του θεάτρου Παλλάς για την έκθεση με έργα από την συλλογή του Χρύσανθου Πανά.

Συγκεκριμένα η VERGOS Auctions διοργάνωσε δημοπρασία με 103 έργα σύγχρονης τέχνης επιλεγμένα από την  προσωπική συλλογή του Χρύσανθου Πανά, τη Δευτέρα 1η Απριλίου στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς. Μέρος των εσόδων της δημοπρασίας θα διατεθούν για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Στέλλα Λιζάρδη: H σύζυγος του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου σε μια σπάνια εμφάνιση

Η Στέλλα Λιζάρδη σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά την κατέκτησε η δημοσιογραφία, ως συντάκτρια μόδας στο περιοδικό Elle, διευθύντρια στην Vogue Hellas και τη ΓΥΝΑΙΚΑ και σύμβουλος σε ειδικές εκδόσεις.

Το 2019 άρχισε να εργάζεται στο Μουσείο Μπενάκη ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Pavillion του Μουσείου, ενός χώρου όπου η ελληνική κληρονομιά συναντά τη σύγχρονη σκηνή της μόδας, του design και της χειροτεχνίας. Είναι μία γυναίκα σύγχρονη, δυναμική και καλλιεργημένη, την οποία βλέπουμε σπάνια σε δημόσιες εμφανίσεις.

SHARE