Το μυστήριο πίσω από τις στιλιστικές επιλογές της συζύγου του Κάνιε Γουέστ
Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι/Φωτογραφία: Getty Images
18|09|2023 11:33
SHARE
ΜΠΙΑΝΚΑ ΣΕΝΣΟΡΙ

Το μυστήριο πίσω από τις στιλιστικές επιλογές της συζύγου του Κάνιε Γουέστ -Γιατί φοράει πάντα στενά ρούχα


Στον κόσμο των celebrities, κάθε ρούχο, κάθε αξεσουάρ και κάθε επιλογή μπαίνει στο μικροσκόπιο. Καμία λεπτομέρεια δεν είναι πολύ μικρή, κανένα στιλ δεν είναι πολύ τολμηρό και κανένα fashion statement δεν περνά απαρατήρητo. Οπως οι ενδυματολογικές επιλογές της συζύγου του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι.

Καθώς ο Κάνιε Γουέστ και η νέα σύζυγός του, η αρχιτέκτονας Μπιάνκα Σενσόρι, συνεχίζουν τις αποδράσεις τους, ο φακός των παπαράτσι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στραμμένα σε κάθε τους επιλογή.

Συγκεκριμένα, εξετάζουν εξονυχιστικά την προτίμηση της Μπιάνκα στα στενά catsuits, που συχνά θυμίζουν spandex. Τα ερωτήματα είναι πολλά, οι θεωρίες επίσης και οι θαυμαστές και οι κριτικοί προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το σκεπτικό πίσω από αυτή την στιλιστική επιλογή.

Η πιο δημοφιλής θεωρία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, δεν είναι άλλη από την πρώην σύζυγο του Κάνιε Γούεστ, την πάντα διάσημη Κιμ Καρντάσιαν. Βλέπετε, η Κιμ Καρντάσιαν είναι η ιδρύτρια της SKIMS, μιας εταιρείας shapewear που έχει τη δική της θέση στον κόσμο της μόδας.

Προσπαθεί η Μπιάνκα Σενσόρι να ξεπεράσει σε στιλ την Κιμ Καρντάσιαν;

Σε μια συζήτηση του Reddit, ένας χρήστης αναρωτήθηκε: «Ντύνει τη γυναίκα του με spandex για να προσβάλει τη SKIMS;». Είναι μια προκλητική ιδέα, που υποδηλώνει μια μάχη στιλ και ίσως και κάποιο υποβόσκον πρόβλημα μεταξύ της Καρντάσιαν και του ράπερ.

Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να κρύβεται πίσω από τις επιλογές της Μπιάνκα για το catsuit, μετατρέποντάς τες σε μια έξυπνη και εμφανή διαφήμιση για την SKIMS. «Ίσως η Κιμ την έχει βάλει στην πραγματικότητα να ντύνεται με Skims και αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή διαφήμιση που έχω δει ποτέ», υπέθεσε ένας Redditor.

Ένας άλλος χρήστης σκέφτηκε: «Η Μπιάνκα ντύνεται με στολές σε κάθε ευκαιρία. Είναι σαν να μου τρίβει στη μούρη πόσο εξαιρετικά άνετα φοράει spandex».

Αλλά ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Σε ένα άλλο σχόλιο του Reddit που συζητούσε για το στιλ της Μπιάνκα, ένας θαυμαστής μας υπενθύμισε την επαγγελματική ιδιότητα της Μπιάνκα.

«Όλοι υποθέτουν ότι ο Κάνιε Γούεστ την ντύνει χωρίς να εξετάζουν το ιστορικό της Μπιάνκα. Είναι μια αρχιτέκτονας που εργάζεται στον κόσμο της μόδας. Αυτά τα ρούχα μπορεί να είναι δικά της σχέδια και αυτή ήταν η αισθητική της πριν από τον Γούεστ».

SHARE