Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με πράσινο φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@konstantinaspyropoulou
20|11|2023 11:21
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το στολισμένο σαλόνι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι μία winter wonderland


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανήκει, όπως φαίνεται, σε αυτούς που αγαπούν τα Χριστούγεννα.

Η ίδια μένει με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον γιο τους στα νότια προάστια και αποφάσισε να στολίσει για τα Χριστούγεννα, δημιουργώντας μια cosy ατμόσφαιρα στο σαλόνι της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και τα μοδάτα looks της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια σειρά από stories που δείχνουν το στολισμένο δέντρο σε μια γωνιά του σαλονιού της, δίπλα στο παράθυρο.

Το δέντρο είναι ψηλό, γεμάτο στολίδια σε αποχρώσεις του λευκού, του ασημένιου και του χρυσού.

Μια ασημένια υφασμάτινη βάση αλλά και το ασημένιο αστέρι στην κορυφή κάνουν το δέντρο να δείχνει πιο λαμπερό, ενώ το «θέμα» της διακόσμησης φαίνεται να είναι οι πολικές αρκούδες, σε διάφορα μεγέθη, τόσο ως στολίδια όσο και ως διακοσμητικά δαπέδου.

Σε επόμενα stories, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει ότι το δέντρο πλαισιώνουν πολλά μεγάλα επιδαπέδια διακοσμητικά μεταξύ των οποίων ασημένια δώρα, λευκοί τάρανδοι, πολικές αρκούδες και άλλα λούτρινα ντυμένα στα λευκά.

Με τα χαριτωμένα στολίδια αλλά και τα φωτάκια να αντανακλώνται στους μπεζ τοίχους, το σαλόνι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μεταμορφώθηκε σε σωστή winter wonderland!

Δείτε το στολισμένο σαλόνι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Instagram/@konstantinaspyropoulou

Instagram/@konstantinaspyropoulou

Instagram/@konstantinaspyropoulou

Instagram/@konstantinaspyropoulou
SHARE