fbpx Super Κική: Από την ενδοοικογενειακή βία, στα ναρκωτικά και τη φυλακή | BOVARY
Η Σούπερ Κική
Φωτογραφία: SS/YouTube
27|11|2020 12:14
SHARE
TONIGHT SHOW

Super Κική: Από την ενδοοικογενειακή βία, στα ναρκωτικά και τη φυλακή


Η Κική Λιτσάκη πιο γνωστή ως Super Kική, είναι η συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε αυτή τη φορά καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής και μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της.

Τα παιδικά χρόνια στη Χίο, η ενδοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά, είναι μερικά μόνο από τα θέματα για τα οποία η Super Κική άνοιξε την ψυχή της. Ο εθισμός της στα ναρκωτικά και η παραβατική συμπεριφορά την οδήγησαν εν τέλει στη φυλακή. Ακολούθησε η κατάθλιψη, η προσωπική της μάχη για την απεξάρτηση και τέλος η λύτρωση.

«Ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ».

Στην ερώτηση του Αρναούτογλου για το αν ήταν βίαιος, η Κική απάντησε:

«Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Για κακή μου τύχη έχω πάρα πολύ δυνατό μνημονικό. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από 5 χρονών. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω».

«Συνήθως οι γυναίκες του πατέρα μου με ζήλευαν γιατί δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί. Και ζήλευαν και τη μάνα μου και εμένα, οπότε πέρναγα πολύ δύσκολα τις ώρες που έλειπε ο μπαμπάς μου από το σπίτι και με άφηνε με όποια ήταν εκείνη την εποχή μαζί του. Θυμάμαι η πρώτη που βρήκε μετά τη μάνα μου, η οποία έκλεβε από το Super Market και μια μέρα την έπιασαν. Είπε τότε στον πατέρα μου ότι το έκανα εγώ. Εντωμεταξύ ήταν makeup...»

«Ήμουν πασπαρτού, έμενα παντού, ήμουν με ένα βαλιτσάκι με παιχνίδια στο χέρι. Υποτίθεται όμως ότι έμενα με την μάνα μου. Αλλά δεν άλλαζε και πολύ γιατί η μάνα μου είχε έναν άλλον, ο οποίος ήταν αλκοολικός και με το που πήγαινε τρεις η ώρα το μεσημέρι, ερχόταν έτοιμος για τσαμπουκά. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστος» πρόσθεσε η Κική.

«Η μάνα μου δούλευε άπειρες ώρες και η αλήθεια είναι πως, το έχει παραδεχθεί και εκείνη, ήταν στην κοσμάρα της εντελώς! Ασχολιόταν με άλλα πράγματα. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά. Δεν ήρθε κανένας και δεν προσέγγισα κανέναν. Κάπως έμπλεξαν οι στάνταρ φίλοι μου, στην αρχή τους κορόιδευα μέχρι που γύρισε και σε μένα το πρώτο τσιγάρο. Ενθουσιάστηκα στην αρχή, είχε πλάκα και με τα χρόνια άρχιζε να μην έχει πλάκα. Για χασίσι μιλάω πάντα και μετά άρχισα να πίνω χάπια. Κρυφά πάντα από τους φίλους μου. Σιγά σιγά ήρθαν και τα υπόλοιπα, τα πιο σοβαρά. Κοκαϊνη κανονικά και συστηματικά. Δεν ήταν καθόλου αστείο. Όλα γινόντουσαν από ανάγκη. LSD, πολύ LSD και τότε ήταν που είχα πάψει να χαμογελάω και νόμιζα ότι θα χαμογελάω μόνο κάνοντας κάθε μέρα κατάχρηση. Μέχρι που έγινε ανάγκη. Είχα και μια σχέση με την οποία μαζί μπλέξαμε και μαζί τα κάναμε όλα. Εκεί σε ηλικία 16-17. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη στη ζωή μου» συμπλήρωσε η Κική Λιτσάκη.

Στη Χίο η Κική μπήκε στους κόλπους των Locos, μιας συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί και επί χρόνια βρισκόταν στο στόχαστρο της αστυνομίας. Η ανάμιξη της σ΄αυτή την ομάδα ήταν και ο λόγος που μπήκε στη φυλακή.

SHARE