Το άδειο ψυγείο
Φωτογραφία: Twitter/@sofimari2
VIRAL

Η συγκλονιστική φωτογραφία με το άδειο ψυγείο μιας γυναίκας που έγινε viral -Κύμα αλληλεγγύης στη Σοφία


Μια συγκλονιστική φωτογραφία μοιράστηκε μια χρήστης του Twitter στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ξεσηκώνοντας κύμα συμπαράστασης.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μιχαήλ (@sofimari2) έκανε ένα tweet δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του άδειου της ψυγείου και έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ψυγείο μου για όποιον παραπονιέται για την ζωή του».

Μια φωτογραφία-γροθιά στο στομάχι και μόλις λίγες λέξεις ήταν αρκετές για να κινητοποιηθούν πολλοί χρήστες του Διαδικτύου, να τις στείλουν χιλιάδες μηνύματα και να την βοηθήσουν ο καθένας με τον τρόπο του.

Το ψυγείο της γυναίκας γέμισε αμέσως με κάθε λογής τρόφιμα και καλούδια, χάρη στην ευαισθητοποίηση μέσω των social media.

Σκοπός της ήταν να δείξει στον κόσμο που παραπονιέται για τη ζωή του, ότι υπάρχουν πολλές και πιο σημαντικές δυσκολίες και προβλήματα.

https://twitter.com/sofimari2/status/1460651918523609091

Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν το περίμενε ούτε η ίδια. Η ανταπόκριση ήταν άμεση. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε μια νέα φωτογραφία με το γεμάτο -πλέον- ψυγείο της και ευχαρίστησε τους πάντες για την συγκινητική κίνησή τους.

«Έχω και άλλα να βάλω… Παιδιά επειδή διπλά μας υπάρχουν πολλές Σοφούλες… Μέρες που έρχονται ας μην προσπεράσουμε. Κάνε αν συνάνθρωπο. Ξέρω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα.. Άνθρωποι που θα κάνουν γιορτές κλεισμένοι σε ένα σπίτι χωρίς γέλια, σε όλους αυτούς η σκέψη μας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

SHARE