Ο Άλεκ Μπάλντγουιν και η Χίλαρι Μπάλντγουιν
«Μιάμιση μέρα κι ένα μωρό μετά»/ Φωτογραφία: AP Images
11|09|2020 12:12
SHARE
BABY BOOM

Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντγουιν μας δείχνει το σώμα της μια μέρα μετά τον τοκετό


H Χιλάρια και ο Άλεκ Μπάλντγουιν καλωσόρισαν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους.

Η Χιλάρια Μπάλντγουιν μέσα από το προφίλ της στο Instagram μας σύστησε το νεογέννητο αγοράκι της, τον Eduardo Pau Lucas, το όνομα του οποίου -όπως μας εξήγησε η ίδια- σημαίνει «φύλακας της ειρήνης και του φωτός». Το ζευγάρι έχει άλλα τέσσερα παιδιά (ο Άλεκ έχει και μια κόρη από τον γάμο του με την Κιμ Μπάσιντζερ, την Άιρλαντ).

Ο βενιαμίν της οικογένειας γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τον περασμένο, η Χιλάρια είχε ανακοινώσει ότι απέβαλε δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες. Το ζευγάρι ωστόσο δεν πτοήθηκε και συνέχισε τις προσπάθειες για να κάνει και άλλο παιδί, με αποτέλεσμα πριν λίγες μέρες να έρθει στον κόσμο ο υγιέστατος Eduardo.

Η Χιλάρια Μπόλντουιν δείχνει το σώμα της λίγες ώρες μετά τον τοκετό

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Χιλάρια Μπάλντγουιν ανέβασε μια φωτογραφία, δείχνοντας πώς είναι το σώμα της μόλις μιάμιση μέρα μετά τον τοκετό.

«Μιάμιση μέρα και ένα μωρό αργότερα. Αριστερά στον δρόμο για το νοσοκομείο και δεξιά λίγο πριν επιστρέψουμε στο σπίτι. Ευχαριστώ το σώμα μου για όλα όσα έχει κάνει και όσα συνεχίζει να κάνει. Είμαι ευγνώμων για αυτό το ταξίδι, που φιλοξένησα τον γιο μου και μεγάλωσε μέσα μου, που τον έφερα στον κόσμο ασφαλή και έτοιμο να γυρίσει μαζί μου» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Χιλάρια Μπάλντγουιν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Χιλάρια Μπόλντουιν ανέβασε και κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφίες του γιου της, αλλά και από την ημέρα που τον έφερε στον κόσμο.

SHARE