Οι τεμπέληδες του ζωδιακού
Φωτογραφία: Shutterstock
12|02|2024 10:05
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο τεμπέλικα ζώδια, σύμφωνα με έναν αστρολόγο


Όλοι μας αξίζουμε μια χαλαρή μέρα που και που. Αλλά για μερικούς, η χαλάρωση δεν είναι απλώς ένα pampering μετά από μια σκληρή μέρα δουλειάς - αλλά τρόπος ζωής.

Σίγουρα, το να χαρακτηρίζουν κάποιον τεμπέλη δεν είναι ακριβώς κομπλιμέντο, αλλά ο διακαής πόθος του να μην κάνεις τίποτα είναι μια πραγματικότητα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι απλά από τη φύση τους τεμπέληδες, βαριούνται να κουνηθούν, τα κάνουν όλα με αργές κινήσεις και η εργατικότητα δεν είναι κάτι που τους εκφράζει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχουν φιλοδοξίες ή κίνητρα. Σύμφωνα με τον αστρολόγο Brandyn Lee (γνωστός και ως @brandynlee1 στο TikTok), αυτά τα ζώδια έχουν κερδίσει τον τίτλο των πιο τεμπέλικων ζωδιακών θέσεων επειδή είτε αρνούνται να ακολουθήσουν μια ρουτίνα, είτε απολαμβάνουν να αναθέτουν καθήκοντα σε άλλους ανθρώπους, ή γιατί αποφεύγουν να βγαίνουν από το σπίτι τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Τούτου λεχθέντος, η ορμή τους βγαίνει σε άλλες μορφές, όπως τα ταξίδια και η φροντίδα για τους άλλους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεστε αν είστε ένα από αυτά. Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος θα σας αποκαλέσει τεμπέλη, μπορείτε να το αποδώσετε στο ζώδιό σας.

Τα τρία πιο τεμπέλικα ζώδια

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί κυβερνώνται από την Αφροδίτη, η οποία κυβερνά τα πάντα, την ομορφιά, το χρήμα και την αγάπη, και γι' αυτό, σύμφωνα με τα λόγια του Lee στο Bustle, «οι Ζυγοί απλά δεν έχουν έρθει στη Γη για να δουλεύουν». Λοιπόν, εκτός ίσως από την Κιμ Καρντάσιαν.

«Οι Ζυγοί τείνουν να επιλέγουν εργασίες που είναι εύκολες και πιο ευχάριστες γι' αυτούς», μοιράζεται ο αστρολόγος. «Η τεμπελιά μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των Ζυγών κατά καιρούς, όμως, επειδή μπορούν να βάλουν άλλους να εκτελέσουν την εκάστοτε εργασία ή να την αναθέσουν για να κάνουν τον φόρτο εργασίας ευκολότερο».

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Επειδή οι Καρκίνοι είναι τόσο σπιτόγατοι, μπορεί να είναι δύσκολο να πείσετε το ζώδιο του Καρκίνου να εγκαταλείψει την άνεση του σπιτιού του. Ως ο φροντιστής του ζωδιακού κύκλου, πιθανώς δεν θα θεωρούσατε τον Καρκίνο ως ένα από τα πιο τεμπέλικα ζώδια, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή η δική σας ερμηνεία της λέξης είναι πιθανώς διαφορετική από τη δική τους.

«Η τεμπελιά τους συνήθως πηγάζει από την ανησυχητική και αγχώδη φύση τους, η οποία μπορεί να τους ακινητοποιήσει εντελώς», λέει ο Lee. «Οι Καρκίνοι είναι επίσης επιρρεπείς στην υπερβολική σκέψη και νιώθουν γρήγορα συγκλονισμένοι, γεγονός που επιβραδύνει ακόμη περισσότερο μια διαδικασία».

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Όταν μιλάτε για έναν τεμπέλη, δεν φαντάζεστε ακριβώς έναν τυχοδιώκτη, αλλά ο Lee ορκίζεται ότι η ελεύθερη προσωπικότητά τους είναι ακριβώς αυτό που κάνει τους Τοξότες τεμπέληδες.

«Για να είναι κάποιος σκληρά εργαζόμενος, πρέπει να είναι αφοσιωμένος (οι Τοξότες είναι φοβούνται τη δέσμευση) και δεν είναι αυτό του ονομάζουμε λάτρης της ρουτίνας», εξηγεί ο αστρολόγος. «Όλοι αυτοί οι παράγοντες απλώς θα κάνουν έναν Τοξότη να αισθάνεται περιορισμένος, πράγμα που είναι ένας σίγουρος τρόπος να τον απομακρύνει από κάθε προσπάθεια. Θέλουν να συνεχίσουν να είναι ελεύθερα πνεύματα και να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους χρόνο και στο δικό τους ρυθμό.

SHARE