Χωρισμός και ζώδια
Χωρισμός και ζώδια/Φωτογραφία: Giulia Bertelli/Unsplash
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που χωρίζουν εύκολα -Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να το καταλάβεις


Ο ξαφνικός χωρισμός είναι δύσκολος και με τα παρακάτω τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να το βιώσεις.

Οταν σου ανακοινώνει ο σύντροφός σου ότι θέλει να χωρίσετε, ενώ εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα, τότε νιώθεις σαν να σου έχει φύγει η γη κάτω από τα πόδια. Ο ξαφνικός και απροειδοποίητος χωρισμός είναι ένα σοκ που παθαίνεις και σίγουρα χρειάζεσαι λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί.

Σου ζητά να χωρίσετε (αν είναι από το τηλέφωνο ακόμα χειρότερα) και εσύ έχεις κάθεσαι και αναρωτιέσαι τι έχει γίνει και πού έφταιξες εσύ σε όλο αυτό. Αν σου δώσει εξήγηση κάπως καλυτερεύει το πράγμα, αν όμως δεν σου πει ούτε τον λόγο, τότε τα πράγματα ζορίζουν πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως έχετε χωρίσει και εσύ πρέπει να το αποδεχτείς.

Τα 3 ζώδια που ακολουθούν είναι αυτά που είναι και πιθανότερο να χωρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να το καταλάβεις.

Τα 3 ζώδια που χωρίζουν εύκολα

Κριός

Ο Κριός ερωτεύεται γρήγορα και φεύγει από μια σχέση ακόμα πιο γρήγορα. Ο Κριός θα σε διεκδικήσει και θα σε κάνει δική του χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Το ίδιο συμβαίνει και όταν θα σε χωρίσει. Αυτό το ζώδιο βαριέται εύκολα και δεν μπορεί την ρουτίνα της σχέσης. Μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα και δεν υπάρχει τόσο πάθος όπως στην αρχή, τότε θα σε χωρίσει χωρίς κανένα δισταγμό. Ο Κριός θα μπει και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ, κυνηγώντας νέες προκλήσεις σε άλλες αγκαλιές.

Δίδυμος

Οταν δεν υπάρχει επικοινωνία στη σχέση, ο Δίδυμος δεν θα αργήσει να πει το αντίο. Αυτό το ζώδιο αν αντιληφθεί ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα και υπάρχει δυσκολία στην συνεννόηση, τότε ο χωρισμός είναι σίγουρος καθώς ο Δίδυμος κουράζεται πολύ από αυτό. Μόλις χωρίσει ένας Δίδυμος, θα προσπαθήσει να μπει σε μια νέα σχέση σχετικά γρήγορα. Μάλιστα θα την εξιδανικεύσει στο μυαλό του προκειμένου να νιώθει ότι είναι καλύτερα από πριν και τυχερός που ξεμπέρδεψε από την προηγούμενη κατάσταση.

Φωτογραφία: Kelly Sikkema/ Unsplash

Τοξότης

Αυτό ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για την περιπετειώδη φύση του. Ο Τοξότης αναζητούν πάντα νέες συγκινήσεις και είναι πάντα γεμάτοι περιέργεια για οτιδήποτε καινούριο συναντήσουν. Εάν αισθάνονται πλήξη ή στασιμότητα αναπόφευκτα αρχίζουν να κοιτούν δεξιά και αριστερά, ακόμη και αν χρειαστεί να απομακρυνθούν από μια ζεστή αγκαλιά. 

SHARE