Πλησιάζουν οι διακοπές του Πάσχα
Πλησιάζουν οι διακοπές του Πάσχα/Nubia Navarro/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που προκαλούν προβλήματα στις διακοπές


Oι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν και οι περισσότεροι ανυπομονούν να φύγουν από την πόλη και να πάνε ολιγοήμερες διακοπές στο χωριό ή τα ελληνικά νησιά.

Αστρολογικά, ανήμερα του Πάσχα (στις 24 Απριλίου) δυστυχώς ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, ο Ερμής, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία και εμπόδια στις διαδρομές μας.

Επίσης πολλοί θα έχουν μια μελαγχολική διάθεση, ίσως επειδή η επιστροφή στη δουλειά δεν είναι ευχάριστη για κανέναν. Επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που έχουν γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο.

Πέρα όμως από τα παραπάνω, υπάρχουν 4 ζώδια που συνήθως προκαλούν προβλήματα και δράματα στις διακοπές. Δεν είναι και η καλύτερη παρέα και θέλει λίγο προσοχή αν πας μαζί τους διακοπές.

Κάποιοι παρεξηγούνται εύκολα, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνουν ένα κρύο αστείο που δεν θα αρέσει σε κανέναν. Ισως κάνουν μια κριτική σε κάτι που θα δουν και δεν θα τους αρέσει και τέλος κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσουν έναν παθιασμένο μονόλογο για ένα εντελώς κουλό θέμα.

Τα 4 ζώδια που προκαλούν προβλήματα στις διακοπές είναι τα παρακάτω:

Kριός

Αυτό ζώδιο θα κάνει ένα αστείο εις βάρος σου που σίγουρα δεν θα σε κάνει να γελάσεις. Το χιούμορ του Κριού μπορεί να προσβάλει, να ταπεινώσει ή να εξοργίσει. Είναι ένας τρόπος για να τραβήξει την προσοχή των άλλων. Δεν φιλτράρει καθόλου την σκέψη του και θα πει αυτό ακριβώς που σκέφτεται με αποτέλεσμα να νιώσει προσβεβλημένος ο αποδέκτης του κρύου αστείου. 

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο που τρέχει το μυαλό του με απίστευτη ταχύτητα έχει την τάση να είναι παθιασμένος και με έντονη ιδιοσυγκρασία. Συνήθως δεν συμμετέχει σε συζητήσεις σε οικογενειακά τραπέζια και είναι παρατηρητής. Οταν όμως ακούσει μια πρόταση που του φαίνεται πολύ άκυρη και χαζή, θα αντιδράσει με πάθος. Θα αρχίσει έναν παθιασμένο μονόλογο όπου θα παραθέτει τα επιχειρήματά του και δεν θα προλάβεις να πεις κουβέντα. Ο έξυπνος Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, επαναστάτης και αυθόρμητος.


Φωτογραφία: Vova Krasilnikov/Pexels

Παρθένος

Είναι τελειομανής, για αυτό να περιμένεις την αυστηρή κριτική του. Ο Παρθένος είναι ορισμένες φορές υποχόνδριος, ιδιότροπος και έντονα επικριτικός. Στοιχεία του χαρακτήρα του που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην συναναστροφή μαζί του στις διακοπές. Θέλει να είναι τα πάντα οργανωμένα και είναι απελπιστικά τακτικός.  

Λέων

Αν δεν του κάνεις ένα κομπλιμέντο ή δεν τον επαινέσεις για κάτι που έκανε τότε θα αρχίσει η γκρίνια. Αυτό το ζώδιο θέλει να τον θαυμάζεις και έχει την τάση να νιώθει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Και το χειρότερό του είναι όταν κάποιος φοράει την ίδια μπλούζα με αυτόν ή το ίδιο φόρεμα με εκείνη. Ουπς!

SHARE