Τα δίδυμα του Μονακό, Γκαμπριέλα και Ζακ
Τα δίδυμα του Μονακό, Γκαμπριέλα και Ζακ/Φωτογραφία: HSH Princess Charlene/instagram
HALLOWEEN

Tα δίδυμα του Μονακό γιόρτασαν το Halloween -Ο «βαμπίρ» Ζακ και η «κολοκύθα» Γκαμπριέλα


Τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της πριγκίπισσας Σαρλίν γιόρτασαν το Halloween.

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα του Μονακό και ο αδερφός της, πρίγκιπας Ζακ, ο διάδοχος του μονεγασκικού θρόνου, μεταμφιέστηκαν για την γιορτή του Halloween και η μητέρα τους, πριγκίπισσα Σαρλίν, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram.

Τα δίδυμα του Μονακό πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, όπου ο 7χρονος πρίγκιπας Ζακ μεταμφιέστηκε σε βαμπίρ με εντυπωσιακό μακιγιάζ, ενώ η 7χρονη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα έβαλε ένα φόρεμα κολοκύθας με ασορτί στέκα για τα μαλλιά.

Tα δίδυμα του Μονακό γιόρτασαν το Halloween -Ο βαμπίρ Ζακ και η κολοκύθα Γκαμπριέλα

«Καλό Halloween» σημείωσε χαρακτηριστικά η πριγκίπισσα Σαρλίν στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Στο Halloween, τα παιδιά μεταμφιέζονται σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά, ενέργεια γνωστή ως «trick or treat» (φάρσα ή κέρασμα). Γιορτάζεται τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου κυρίως σε χώρες του αγγλοσαξωνικού κόσμου.

Σημειώνουμε ότι η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα του Μονακό και ο αδερφός της, πρίγκιπας Ζακ, ο διάδοχος του μονεγασκικού θρόνου, έχουν γενέθλια τον Δεκέμβριο και θα γίνουν 8 ετών.

SHARE