Παύλος Γλιξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ
Παύλος Γλιξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ/Φωτογραφία: NDP photo agency
24|02|2023 12:46
SHARE
LOVE COUPLES

Τα τρία μεγάλα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι ερωτευμένα -Ποιες είναι οι σχέσεις τους


Ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά.

Μέχρι πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας προσέλκυε μόνο η κόρη τους Μαρία Ολυμπία. Με αφορμή ωστόσο την κηδεία του Κωνσταντίνου, σύσσωμη η οικογένεια της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου κέρδισε πάνω της όλη την προσοχή.

Η 26χρονη Μαρία-Ολυμπία, ο 24χρονος Κωνσταντίνος-Αλέξιος, ο 22χρονος Αχιλλέας-Ανδρέας, ο 18χρονος Οδυσσέας-Κίμωνας και ο 14χρονος Αριστείδης-Σταύρος επισκέφθηκαν την Ελλάδα για την κηδεία του παππού τους, Κωνσταντίνου.

Ηδη τα βρετανικά ΜΜΕ ασχολούνται ιδιαίτερα με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, τα οποία σε σχέση και είναι ερωτευμένα.

Μαρία-Ολυμπία

Η Μαρία-Ολυμπία είναι ζευγάρι μαζί από το 2020 με τον Βρετανό αριστοκράτη, Πέρεγκριν Πίρσον.

Ο άντρας που της έχει κλέψει είναι ο διάδοχος του υποκόμη του Κάουντρεϊ και γόνος της γνωστής οικογένειας που από τον 19ο αιώνα έχει ιδρύσει τη βρετανική πολυεθνική εταιρεία εκδόσεων και εκπαίδευσης Pearson plc. Η οικογένειά του επίσης έχει στην ιδιοκτησία του το κτήμα West Sussex 16.500 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το polo club του Cowdray Park, εκεί που έπαιζαν οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ.

Κωνσταντίνος-Αλέξιος

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η είδηση της σχέσης του Κωνσταντίνου-Αλέξιου με την 12 χρόνια μεγαλύτερή του Πόπι Ντελεβίν, αδελφή της Κάρα Ντελεβίν.

Κωνσταντίνος-Αλέξιος/Φωτογραφία: NDP photo agency

H 36χρονη Πόπι Ντελεβίν είναι ακόμη παντρεμένη με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ. Tο ζευγάρι εθεάθη να περπατά πιασμένο χέρι – χέρι σε βόλτα στο δυτικό Λονδίνο, κοντά στο σπίτι της Πόπι Ντελεβίν.

Αχιλλέας-Ανδρέας

Ο 22χρονος Αχιλλέας-Ανδρέας είναι σε σχέση με μια όμορφη και διάσημη κληρονόμο, την Iζαμπέλα Μασενέ.

Αχιλλέας-Ανδρέας και Μαρία-Ολυμπία/Φωτογραφία: NDP photo agency

Οι δυο τους είναι μαζί δύο χρόνια, ενώ το καλοκαίρι του 2021 έκαναν διακοπές στις Σπέτσες μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.

Η 22χρονη Ιζαμπέλα Μασενέ είναι κόρη της Νάταλι Μασενέ, η οποία δημιούργησε το fashion portal «Net-a-Porter» που έφερε επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας το 2000. H Ιζαμπέλα Μασενέ σπουδάζει στο Gallatin Scool of Individualized Studies του NYU, ενώ πριν από αυτό σπούδασε Αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία στο UCLA.

SHARE