Ζώδια
Ζώδια/Φωτογραφία:Vinicius Wiesehofer/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα τρία ζώδια με χαμηλή αυτοπεποίθηση -Το ένα δεν το περιμένεις


Αλήθεια, πόσες είναι εκείνες οι φορές που ευχήθηκες να είχες περισσότερη αυτοπεποίθηση;

Σε παλιότερο άρθρο, παρουσιάσαμε τα 3 ζώδια που έχουν την περισσότερη αυτοπεποίθηση από όλους. Τώρα ήρθε η σειρά για τα 3 ζώδια που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και πολλές φορές κάνουν πίσω παρότι έχουν δίκιο.

Η θέση του Ήλιου στον αστρολογικό μας χάρτη, δηλαδή το ζώδιο μας, δείχνει σε μεγάλο βαθμό αν έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στις ικανότητές μας. Κάποια ζώδια έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης κι ενώ μπορεί να είναι ικανά, δεν πιστεύουν στον εαυτό τους με αποτέλεσμα να μην διεκδικούν όσα θέλουν.

Τα τρία ζώδια με χαμηλή αυτοπεποίθηση -Το ένα δεν το περιμένεις

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν 3 ζώδια που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση. Μάλιστα το ένα από αυτά δεν το περιμένεις. Δες την παρακάτω λίστα:

Καρκίνος

Ενα από τα βασικά του μειονεκτήματα του Καρκίνου είναι ότι παίρνει τα πράγματα πολύ προσωπικά και η ανασφάλειά του είναι έντονη. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και συναισθηματικός, με αποτέλεσμα να μην διεκδικεί όσα επιθυμεί από έλλειψη αυτοπεποίθησης.  

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει έντονη ανασφάλεια και δεν είναι ευχαριστημένος ποτέ με τον εαυτό του. Εχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και είναι επικριτικός, τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό του. Αυτό το ζώδιο θέλει να κάνει καλή εντύπωση στους γύρω του αλλά επειδή δεν πιστεύει πολύ στον εαυτό του, είναι γεμάτος ανασφάλειες.


Φωτογραφία από Viktoria Slowikowska/Pexels

Δίδυμος

Κι όμως! Οι Δίδυμοι, εξ αιτίας της «διπλής» τους φύσης, το πόσο σίγουροι αισθάνονται για τον εαυτό τους εξαρτάται από τη διάθεση και τις συνθήκες. Άλλοτε νιώθουν πολύ δυνατοί και κερδίζουν τις εντυπώσεις, κι άλλοτε νιώθουν έξω από τα νερά τους και αισθάνονται ανασφαλείς και αδύναμοι να κατακτήσουν τα θέλω τους.

SHARE