Ζευγάρι
Φωτογραφία:cottonbro/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Tα τρία ζώδια που δεν το έχουν με το φλερτ -Το ένα δεν το περιμένεις


Υπάρχουν τρία ζώδια που δεν το έχουν καθόλου με το φλερτ και σίγουρα το ένα από αυτά θα σε εκπλήξει.

Μερικές φορές το δύσκολο δεν είναι να γνωρίσεις κάποιον, αλλά να σπάσεις τον πάγο μαζί του. Πώς πιάνετε κουβέντα; Τι λέτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να δώσετε συνέχεια; Και πώς θα δείξετε ενδιαφέρον χωρίς να φανείτε υπερβολικοί; Το πετυχημένο φλερτ έχει και αυτό την τέχνη του.

Η εποχή που οι άντρες κυνηγούσαν και οι γυναίκες είτε απέρριπταν, είτε ανταποκρίνονταν με το πιο πλατύ τους χαμόγελο, έχει περάσει. Πλέον η πίστα του φλερτ έχει «ξεκλειδώσει» και για το αντίθετο φύλο και πολλές γυναίκες όχι μόνο έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, αλλά είναι και δεινές παίκτριες.

Ατελείωτες ώρες chatting στο messenger, like και αντιδράσεις σε stories, σχόλια σε posts και πολλά ακόμα, το φλερτ στο διαδίκτυο είναι για κάποιους ψωμοτύρι (singles και μη).

Για ποιους όμως το φλερτ δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση; Σύμφωνα με άρθρο του your tango τρία ζώδια δεν το έχουν καθόλου με την τέχνη του φλερτ.

Φωτογραφία: cottonbro στο Pexels

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ενώ φημίζεται για την έντονη σεξουαλικότητά του, είναι λίγο φάουλ με το φλερτ. Γίνεται αρκετά έντονος στην προσέγγισή του και το πάει τόσο γρήγορα το πράγμα που στο τέλος καταλήγει με ένα μεγάλο άκυρο από την άλλη πλευρά. Θέλει να ξέρει όσα πιο πολλά μπορεί για το άλλο άτομο σε όσο πιο μικρό χρονικό διάστημα γίνεται και αρχίζει τις ερωτήσεις. Αυτό φυσικά φρικάρει την απέναντι πλευρά που νιώθει ότι της παραβιάζει κάποια όρια. Όταν το ζώδιο αυτό φλερτάρει, συνήθως καταλήγει να το κοιτούν οι άλλοι με ένα περίεργο βλέμμα. Θα έχει ανταπόκριση, μόνο αν βρει έναν σύντροφο που να μοιράζονται την ίδια ένταση και περιέργεια. 

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο σιχαίνεται το φλερτ και δεν βρίσκει κανένα λόγο να το κάνει. Οπότε τι περιμένεις; Να είναι καλός σε αυτό; Οχι, φυσικά! Εάν νιώσει ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη, δεν θεωρεί ότι πρέπει να μπει στη διαδικασία του φλερτ με παιχνίδια, ωραίες ατάκες κλπ. Ίσως και να δοκιμάσει κάποια στιγμή να φλερτάρει, αλλά του βγαίνει με δυσκολία και αμηχανία. Αν εντοπίσει ότι η κατάσταση οδεύει προς ναυάγιο, θα τα παρατήσει και θα σηκωθεί να φύγει. Αν φλερτάρεις εναν Αιγόκερω, θα γουρλώσει τα μάτια του.

Υδροχόος

Γενικά ο Υδροχόος ζει σε έναν άλλο κόσμο, οπότε το φλερτ θα έχει νόημα για αυτόν, αν βρει ένα άτομο το οποίο θα κινείται στο δικό του σύμπαν. Θα είναι δηλαδή όμοιός του. Έχει περίεργες τεχνικές στο φλερτ που φέρνουν την άλλη πλευρά σε αμηχανία. Συνήθως δεν ξεκινά ο Υδροχόος το παιχνίδι του φλερτ, περιμένει να τον προσεγγίσουν πρώτα. Υστερα κάνει το δικό του βήμα και το πιο πιθανό είναι να εκνευρίσει το άτομο που έχει απέναντί του, αφού το προβοκάρει και το προκαλεί συνεχώς, σαν να διασκεδάζει φέρνοντάς το στα όριά του.

SHARE