Τα ζώδια που μισούν την παραλία
Φωτογραφία: Shutterstock
29|05|2024 15:46
SHARE
ZODIAC

Τα τρία ζώδια που μισούν την παραλία -Το καλοκαίρι είναι η χειρότερή εποχή για εκείνους


Αν και το καλοκαίρι συχνά φέρνει στο μυαλό εικόνες από αμμώδεις ακτές και αφρώδη κύματα, δεν είναι όλοι σε αυτό το mood.

Ορισμένοι βρίσκουν τον συνδυασμό ήλιου, άμμου και θάλασσας λιγότερο χαλαρωτικό και προτιμούν πιο δροσερά, ήσυχα ή λιγότερο συνωστισμένα μέρη για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Ακολουθούν τρία ζώδια που μισούν τις εξορμήσεις στην παραλία και περιμένουν πώς και πώς τον χειμώνα και πάλι.

Αιγόκερως

Για έναν Αιγόκερω, κάθε δραστηριότητα έχει έναν σκοπό, και η άσκοπη χαλάρωση στην παραλία απλά δεν αξίζει τον κόπο. Τους ενδιαφέρει να περνούν ποιοτικά τον χρόνο τους, και μια μέρα που την περνούν στην άμμο ή κυνηγώντας μια ομπρέλα από τον άνεμο τους φαίνεται αντιπαραγωγική. Επιπλέον, οι Αιγόκεροι είναι προσανατολισμένοι στους στόχους- θα προτιμούσαν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους κατακτώντας ένα μονοπάτι πεζοπορίας όπου μπορούν να φτάσουν στην κορυφή και να νιώσουν την αίσθηση του επιτεύγματος. Η χαοτική ενέργεια της παραλίας και η έλλειψη δομής μπορεί να είναι περισσότερο αγχωτική παρά καταπραϋντική για εκείνους.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο τύπος που έχει μια θέση για τα πάντα και τα πάντα στη θέση τους, γεγονός που κάνει την «ακαταστασία» της παραλίας λίγο εφιαλτική. Φανταστείτε τους να καθαρίζουν συνεχώς την άμμο από την πετσέτα τους, να αναδιατάσσουν την τσάντα παραλίας κάθε πέντε λεπτά και για να μην αναφέρουμε, τον τρόμο να βρουν αργότερα άμμο στο αυτοκίνητο και στο σπίτι τους. Για τους Παρθένους, η χαλάρωση είναι συνώνυμη της καθαριότητας και της τάξης, οπότε πριν σχεδιάσετε μια απόδραση στην παραλία με τον Παρθένο φίλο σας, προτιμήστε ένα πικνίκ στο πάρκο ή μέρη όπου μπορούν να χαλαρώσουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί λαχταρούν περιβάλλοντα όπου μπορούν να εμβαθύνουν στις σκέψεις τους ή να μοιραστούν βαθιές συζητήσεις χωρίς να τους παρακολουθεί ο κόσμος. Η παραλία, με τους ανοιχτούς χώρους και το πλήθος, προσφέρει ελάχιστη ιδιωτικότητα για τις εσωστρεφείς ή έντονες εμπειρίες που εκτιμούν οι Σκορπιοί. Θα προτιμούσαν μια απομονωμένη παραλία καλύτερα ή μια ιδιωτική βόλτα με σκάφος, όπου μπορούν να αναλογιστούν τα μυστήρια της ζωής ή να ασχοληθούν με στενούς φίλους σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Η επιφανειακή φλυαρία και η συνεχής δραστηριότητα μιας πολυσύχναστης παραλίας απλά δεν ταιριάζουν με την ανάγκη του Σκορπιού για βάθος και απομόνωση.

SHARE