Γυναίκες λένε μυστικά
Σε αυτά τα ζώδια δεν πρέπει να λες ποτέ τα μυστικά σου/Φωτογραφία: Ben White/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που δεν κρατούν μυστικά και τα 3 που μπορείς να εμπιστεύεσαι τυφλά


Είναι κάποια ζώδια που απλά δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό με τίποτα και κάποια άλλα που μπορείς να τους εμπιστευτείς τα πάντα και να μην πουν τσιμουδιά σε κανέναν.

Όλοι μας έχουμε μικρά ή και μεγάλα μυστικά. Τα μυστικά αυτά, καμιά φορά θέλουμε να τα εμπιστευτούμε σε κάποιον για να νιώσουμε καλύτερα και να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας με κάποιον που θεωρούμε ότι θα μας καταλάβει και ότι είναι εχέμυθος. Όμως συχνά απογοητευόμαστε, γιατί το πρόσωπο στο οποίο μιλήσαμε, αποδείχτηκε ανάξιο της εμπιστοσύνης μας, καθώς το πολύτιμο μυστικό μας, διέρρευσε.

Κάποιοι λοιπόν τηρούν την υπόσχεση τους και δεν αποκαλύπτουν σε άλλους τα μυστικά που θα τους εμπιστευτείς. Κάποιοι άλλοι όμως, όταν κατέχουν μια εμπιστευτική πληροφορία, τους κυριεύει ένα συναίσθημα που τους κάνει να θέλουν αμέσως να την αποκαλύψουν σε τρίτους.

Υπάρχουν εκείνοι οι φίλοι που μπορείς να τους εμπιστευτείς τα πιο βαθιά και προσωπικά μυστικά σου, κι εκείνοι που έχουν την μαγική ικανότητα να καταστρέφουν μέχρι και μια απλή έκπληξη γενεθλίων. Ας δούμε λοιπόν ποιους θα μπορούσαμε, τουλάχιστον ζωδιακά, να εμπιστευτούμε με κλειστά μάτια, και με ποιους θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί:

Σε αυτά τα 3 ζώδια μπορείς να εμπιστευτείς τα πάντα

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο δεν πρόκειται ποτέ να πει σε άλλους το μυστικό σου. Οι Σκορπιοί είναι οι πιο μυστικοπαθείς του ζωδιακού κύκλου και να ξέρεις ότι ποτέ δεν πρόκειται να αποκαλύψουν τα δικό σου μυστικό. Η μόνη περίπτωση που θα σε προδώσουν είναι αν τους αναγκάσεις. Δηλαδή, αν δεν τους συμπεριφερθείς καλά και τους προδώσεις εσύ. Τότε σίγουρα θα σε εκδικηθεί! 

Ιχθύς

Θεωρεί ότι αν προδώσει την εμπιστοσύνη σου, είναι σαν να προδίδει τον εαυτό του. Πάντα μπορείς να βασιστείς πάνω σ' έναν Ιχθύ και θα κρατήσει το μυστικό σου με προσοχή και διακριτικότητα. Είναι ικανός να παρεξηγηθεί με φίλους, γονείς και σύζυγο, αλλά δεν θα πει ποτέ το μυστικό που τους εμπιστεύτηκες, όσο κι αν τον βαραίνει. Είναι αυτό που λέμε «τάφος».

Λέων

Αν του πεις ένα μυστικό, αισθάνεται ότι είναι πολύ σημαντικός που τον εμπιστεύτηκες και έτσι δεν πρόκειται να σε προδώσει για να μην χαλάσει η εικόνα που έχεις για αυτόν. Ο Λέων μπορεί να κρατήσει μυστικά και είναι άξιος εμπιστοσύνης. Είναι ένας εξαιρετικά πιστός και αξιόπιστός φίλος. Μάλιστα όσο πιο μεγάλο και σοβαρό είναι το θέμα που θα τους εκμυστηρευτείς, τόσο περισσότερο θα το προστατεύσει.


Engin akyurt/ Unsplash

Τα τρία ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Τοξότης

Καλό είναι μερικά πράγματα να μην τα λες σε έναν Τοξότη. Πάνω στον ενθουσιασμό του και την παρόρμηση της στιγμής μπορεί να πει κάτι που του έχεις εμπιστευτεί και τότε να νιώσεις πολύ άσχημα και απογοήτευση. Ο Τοξότης διακατέχεται από μια ελευθερία που ένα μυστικό θα τον κάνει να νιώσεις λες και τον έχεις δέσει με αλυσίδες. Ο αυθορμητισμός του είναι λίγο επικίνδυνος...Δώσε προσοχή τι του λες!

Δίδυμος

Ενα τόσο επικοινωνιακό ζώδιο είναι λογικό να μην μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό. Οι πιθανότητες να μάθει κάποιο μυστικό από τους άλλους είναι πάρα πολλές καθώς μιλάει συνεχώς με πολύ κόσμο, αλλά οι πιθανότητες να το κρατήσει κρυφό είναι ελάχιστες.  Στον Δίδυμο αρέσει το κουτσομπολιό και δυστυχώς πρέπει να προσέχεις όσα του λες.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο του αρέσει να ανακατεύεται στις ζωές των άλλων. Αν πρόκειται να σε βοηθήσει με έναν προβληματισμό σου, πρέπει να γίνει με τον δικό του τρόπο. Κι αν κάνεις το λάθος να μην ακολουθήσεις το σχέδιο του, να είσαι σίγουρη ότι θα πει όπου μπορεί το πόσο λάθος χειρίστηκες τα πράγματα. Αυτό περιλαμβάνει και μυστικά που ήταν αναγκαία να του εμπιστευτείς.

SHARE