Φωτογραφία: Pexels
Φωτογραφία: Pexels
22|05|2023 09:37
SHARE

Το απρόσμενο κόλπο που ανακουφίζει τον πόνο από τα τακούνια -Εγινε viral στο TikTok


Αυτό το τρικ που ανακουφίζει τον πόνο από τα τακούνια θα σας αλλάξει τη ζωή.

Η εταιρία παπουτσιών EGO Official αποκάλυψε πως η διάφανη ταινία είναι η λύση για να φοράτε άνετα πλέον τα ψηλοτάκουνα και να μην πονάτε.

Σε ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων στο TikTok, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια views, ένα μοντέλο μοιράστηκε την τεχνική που ανακουφίζει τον πόνο. Το μοντέλο προτείνει να κολλήσετε το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο του ποδιού μεταξύ τους με ταινία, για να περιορίσετε την πίεση και να νιώσετε πιο άνετα.

Στη λεζάντα του βίντεο, το μοντέλο συμβουλεύει πως «η ταινία βοηθάει να αντέχετε περισσότερο».

Δείτε το viral βίντεο στο TikTok

@egoofficial_ helps you last longer in your heels girls to you can stay grooving💃🏻✨🪩❤️‍🔥 #ego #heelshack #heelstip #fashiontip #hack #lifehack #highheelshack ♬ Area Codes x Did It On Em by L BEATS - DJ L BEATS

Οι θαυμαστές του βίντεο ενθουσιάστηκαν με το κόλπο, γεμίζοντας τα σχόλια με ενθουσιώδεις αντιδράσεις. Για παράδειγμα, ένας θαυμαστής έγραψε πως «Τα νεύρα που βρίσκονται ανάμεσα στο 3ο και το 4ο δάχτυλο του ποδιού είναι αυτά που ελέγχουν τον πόνο». Ένας άλλος σχολιαστής πρόσθεσε: «τι τραβάμε κι εμείς τα κορίτσια».

Δυστυχώς, υπάρχουν και κάποιοι που δεν συμφωνούν με το τρικ. Για παράδειγμα, ένας σχολιαστής έγραψε πως το τρικ είναι «άβολο», ενώ ένας άλλος έγραψε πως «θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα τσιρότο». Τέλος, ένας άλλος πρόσθεσε πως η ταινία θα ξεκολλήσει γρήγορα λόγω του ιδρώτα.

Παρ' όλο που τα τακούνια είναι άβολα και πονάνε, έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες που φοράνε τακούνια είναι πιο ελκυστικές για τους άντρες και νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα, έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες που φοράνε τακούνια είναι πιο σεξουαλικά και σωματικά ελκυστικές και υψηλότερου κύρους.

SHARE