Τάμτα
Φωτογραφία: Instagram/ @officialtamta
03|04|2023 12:08
SHARE
ΤΑΜΤΑ Ή ΜΑΝΤΟΝΑ

Σε αυτή τη φωτό της Τάμτα νομίζουμε ότι βλέπουμε τη Μαντόνα


Η Τάμτα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της στο Instagram, στις οποίες θυμίζει έντονα τη Μαντόνα.

Η Τάμτα σίγουρα αποτελεί μια από τις παρουσίες της ελληνικής showbiz με εκκεντρικό στιλ. Η ίδια επιλέγει πάντα κομμάτια που ανταποκρίνονται στη δική της προσωπικότητα και το μοναδικό της γούστο. Δεν κοιτά τάσεις, δεν προσπαθεί να αντιγράψει looks, απλώς «ακούει» την αισθητική της.

«Η μόδα για μένα είναι τρόπος έκφρασης, μια διασκέδαση και αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής. Δεν μένω μόνο στα trends και στην τάση της εποχής. Ένα trend που το φορά όλος ο κόσμος, για μένα χάνει την ουσία του πια. Το στιλ, πάντως, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα» έχει δηλώσει σε συνέντευξη της η τραγουδίστρια στο Down Town της Κύπρου.

Αν σκεφτεί κανείς ποια γυναίκα από τη διεθνή showbiz ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, η Μαντόνα είναι σίγουρα μια από αυτές. Αν και τελευταία οι αναρτήσεις της στο Instagram είναι αμφιλεγόμενες, δεν παύει να αποτελεί εμβληματική παρουσία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, με αμέτρητες επιτυχίες και εμβληματικά looks.

Σε μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, η Τάμτα φορά ένα ιδιαίτερο μοβ σύνολο και μεγάλα γυαλιά «μάσκα». Με μια πρώτη ματιά, σχεδόν σε μπερδεύει αφού με φορεμένα τα γυαλιά της μας θύμισε πάρα πολύ τη Μαντόνα, καθώς η βασίλισσα της ποπ συχνά φωτογραφίζεται με τα oversized γυαλιά της και eccentric looks.

Από την έκφραση του προσώπου της έως την πόζα και το ντύσιμο, σε αυτή τη φωτό θα μπορούσε άνετα να είναι η Τάμτα μεταμφιεσμένη σε Μαντόνα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Τάμτα όπου είναι ίδια η Μαντόνα:

@officialtamta
@officialtamta
@officialtamta
SHARE