Φωτογραφία: Instagram/officialtamta
Φωτογραφία: Instagram/officialtamta
22|04|2024 09:47
SHARE
ΤΑΜΤΑ

Dream trip: H Τάμτα με την κόρη της, Άννυ, στην Ιαπωνία -Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους


H Τάμτα έκανε ένα μεγάλο ταξίδι με την κόρη της , Άννι, και μάλιστα φρόντισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες στο Instagram.

Μαμά και κόρη έχουν μόλις 15 χρόνια διαφορά και όπως φαίνεται η μια απολαμβάνει την παρέα της άλλης. Η Τάμτα έχει μιλήσει πολλές φορές για την κόρη της Αννι και το πόσο δεμένες είναι άλλωστε. Την απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία και στην ουσία μεγάλωσαν μαζί.

«Ο χρόνος που περνάμε παρέα είναι πολύτιμος. Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, θα πάμε για καφέ, σινεμά. Συζητάμε για οτιδήποτε την απασχολεί. Είμαι και φίλη της εκτός από μαμά της», έχει σημειώσει η Τάμτα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity το 2018.

Τώρα, οι δυο τους έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι στην Ιαπωνία.

H Τάμτα με την κόρη της, Άννυ, στην Ιαπωνία

Όπως έγραψε και στη λεζάντα της δημοσίευσής της, πρόκειται για το ταξίδι που πάντα ονειρευόταν να κάνει και ο προορισμός δεν είναι άλλος από την Ιαπωνία.

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε μαζί με την κόρη της στην Ιαπωνία και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι δύο γυναίκες στα social media μεταφέρουν κάθε follower αμέσως στη χώρα της Ανατολικής Ασίας.

Στις φωτογραφίες η Τάμτα φαίνεται να ποζάρει γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό, με πολλούς από τους ακόλουθούς της να γράφουν πως μοιάζει σαν να βρίσκεται στο «φυσικό της περιβάλλον».

Με εκκεντρικό look, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της η Τάμτα, πόζαρε στον φακό και φωτογράφησε τους δρόμους, τα μαγνητάκια, τα τοπικά φαγητά και προϊόντα αλλά και τους δρόμους της Ιαπωνίας.

SHARE