Ραφαέλα Μητροπούλου-Βίκτωρας Μητρόπουλος-Τάρια Μπούρα
Ραφαέλα Μητροπούλου-Βίκτωρας Μητρόπουλος-Τάρια Μπούρα/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
22|05|2024 09:40
SHARE
ΤΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΑ

Τάρια Μπούρα: Το μοντέλο των '90s έγινε γιαγιά στα 53 της και βάφτισε την εγγονή της


Η Τάρια Μπούρα πρόσφατα έγινε γιαγιά, αφού ο γιος της Δημήτρης απέκτησε μια κόρη, την οποία και βάφτισε πριν από λίγες μέρες.

Η Τάρια Μπούρα ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χρυσής δεκαετίας του ’90.Τη γνωρίσαμε όταν εμφανιζόταν στον «Πρωινό Καφέ» του ANT1, την εποχή που την εκπομπή είχε οικοδέσποινα την Ελένη Μενεγάκη, και να παρουσιάζει τη στήλη της μόδας.

Το 1993 γνωρίστηκε με τον Στάθη Ψάλτη, παντρεύτηκαν και χώρισαν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Αργότερα, η Τάρια Μπούρα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Βίκτωρα Μητρόπουλο, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη που είναι 27 ετών και τη Ραφαέλα που είναι 22 ετών.

Πριν από λίγο καιρό, η Τάρια Μπούρα έγινε γιαγιά στα 53 της, αφού ο γιος της, Δημήτρης, και η σύζυγός του, Βικτώρια, απέκτησαν μια κόρη.

Μάλιστα, πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν και τα βαφτίσια της μικρής στο Κτήμα Ορεινό στις Αχαρνές, ενώ στη νεοφώτιστη έδωσαν το όνομα Δούκισσα Όλγα.

Η Τάρια Μπούρα εμφανίστηκε στα βαφτίσια με ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα με μακριά μανίκια με βολάν, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι mules με φιόγκο στο πάνω μέρος. Λευκό φόρεμα επέλεξε και η κόρη της, Ραφαέλα, αμάνικο, με μακριά τούλινη φούστα. Η μητέρα του μωρού, Βικτώρια, επέλεξε ένα αμάνικο φόρεμα διακοσμημένο με στρας.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, σύσσωμη η οικογένεια, πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό, με τη γιαγιά της μικρής να την κρατά χαρούμενη αγκαλιά και να λάμπει από ευτυχία.

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση της εγγονής της Τάριας Μπούρα:

Τάρια Μπούρα-Βίκτωρας Μητρόπουλος/ NDP Photo Agency
Τάρια Μπούρα/ NDP Photo Agency
Ραφαέλα Μητροπούλου-Τάρια Μπούρα/ NDP Photo Agency
Δημήτρης Μητρόπουλος με την σύζυγό του, Βικτώρια/ NDP Photo Agency
Τάρια Μπούρα-Βίκτωρας Μητρόπουλος/ NDP Photo Agency
Ραφαέλα Μητροπούλου-Βίκτωρας Μητρόπουλος-Τάρια Μπούρα/ NDP Photo Agency
Τάρια Μπούρα-Ραφαέλα Μητροπούλου-Βίκτωρας Μητρόπουλος-Δημήτρης Μητρόπουλος με την σύζυγό του, Βικτώρια/ NDP Photo Agency
Τάρια Μπούρα-Βίκτωρας Μητρόπουλος/ NDP Photo Agency
Ραφαέλα Μητροπούλου-Βίκτωρας Μητρόπουλος/ NDP Photo Agency
SHARE