Η Τατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της
Η Τατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της/Φωτογραφία: Instagram
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

Τατιάνα Μπλάτνικ: «Χρόνια πολλά mamasita» -Η τρυφερή αφιέρωση στη μητέρα της για τα γενέθλιά της


Η Τατιάνα Μπλάτνικ θέλησε να στείλει τις γενέθλιες ευχές της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram στη μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν.

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτνικ, σημείωσε στο προφίλ της: «Χρόνια πολλά Μαμασίτα. Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου και φέτος είστε μέχρι την Ιαπωνία, αλλά σε γιορτάζω σήμερα από αυτήν την άκρη του κόσμου και σε όλα τα μέρη που ήμασταν φέτος. Είσαι η καλύτερή μου φίλη, πάντα με στυλ, γενναιόδωρο πνεύμα και αγνή καρδιά. Το λέω κάθε χρόνο: Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθα σε αυτόν τον κόσμο ως κόρη σου. Εδώ είναι τα ταξίδια, ο χορός, το γέλιο, το κλάμα, το μαγείρεμα και ο όμορφος χρόνος. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω – καλή νέα σελήνη στον Τοξότη, χρόνια πολλά στην καλύτερη mamasita και juju ever! Σε αγαπάμε μέχρι το φεγγάρι και πίσω».

Η Τατιάνα Μπλάτνικ λοιπόν έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της για την μητέρα της,  Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν, και στις όμορφες στιγμές που περνούν μαζί.

Τατιάνα Μπλάτνικ: «Χρόνια πολλά mamasita» -Η τρυφερή αφιέρωση στη μητέρα της για τα γενέθλιά της

Η Τατιάνα Μπλάτνικ εξέφρασε δημόσια την αγάπη που τρέφει για την μητέρα της και μοιράστηκε μερικά σπάνια στιγμιότυπα από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις που έχουν κάνει μαζί.

Μητέρα και κόρη έχουν μια σχέση αγάπης και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει εντοπίσει μαζί κατά την έξοδό τους.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι παιδί της Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν και του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 6 ετών. Η ίδια έχει έναν αδελφό και τρία ακόμη ετεροθαλή αδέλφια από τον δεύτερο γάμο της μητέρας της με τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

SHARE