Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
25|05|2023 10:46
SHARE
MOTHER AND DAUGHTER

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και η μητέρα της με ασορτί αέρινα φορέματα και σανδάλια -Καλοκαιρινή κομψότητα


Η Τατιάνα Μπλάτνικ και η μητέρα της, Μαρί Μπλανς, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του νέου flagship store Themis Z, που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης

Το νέο flagship store της εγκαινίασε η Ελληνίδα σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη το απόγευμα της Τετάρτης. Το «παρών» έδωσαν φίλοι του brand που έσπευσαν να απολαύσουν από κοντά την καλοκαιρινή συλλογή του, αλλά και τον νέο χώρο που ταιριάζει στη μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία της designers.

Ανάμεσα, λοιπόν, στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και η Τατιάνα Μπλάτνικ και η μητέρα της, Μαρί Μπλανς. Οι δυο τους μοιράζονται την ίδια εκλεπτυσμένη και διαχρονική αισθητική, κάτι που φαίνεται σε όλες τις κοινές εμφανίσεις τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Θέμις Ζουγανέλη και η Τατιάνα Μπλάτνικ συνεργάζεται για καλό σκοπό. Στο δελτίο τύπου διαβάζουμε «Το διεθνές lifestyle brand Themis · Z στηρίζει το μη κερδοσκοπικό σωματείο “Breathe”, που έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλάτνικ, με σκοπό την αφύπνιση γύρω από θέματα ψυχικής υγείας. Με αφορμή τον Μάιο, που έχει καθιερωθεί ως Μήνα Ψυχικής Υγείας, το brand που ίδρυσε η designer Θέμις Ζουγανέλη τάσσεται στο πλευρό των ατόμων με ζητήματα ψυχικής υγείας και προσφέρει στο Breathe το 20% των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν από 1 ως και 31 Μαΐου 2023. Απώτερος στόχος να υπάρξει ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία, αποστιγματισμός, αλλά και παροχή υποστήριξης σε άτομα που έχουν ανάγκη ή πάσχουν».

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και η Μαρί Μπλανς εμφανίστηκαν με αέρινα φορέματα από τη συλλογή Themis Z και ήταν ιδιαίτερα κομψές. Και τα δύο σε αποχρώσεις του μπλε, απέπνεαν Grecian chic και αιγαιοπελαγίτικο glam και χάριζαν στο look αέρινη φινέτσα. Μητέρα και κόρη συνδύασαν τα φορέματά τους με φλατ σανδάλια, συνθέτοντας το πιο elegant summery look.

Οι δυο τους πόζαραν με λαμπερά χαμόγελα στον φακό, ενώ μαζί τους βρισκόταν και ο σύζυγος της Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλαος Γλίξμπουργκ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και η μητέρα της με ασορτί αέρινα φορέματα

Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ και Μαρί Μπλανς
Μαρί Μπλανς και Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ και Μαρί Μπλανς
Μαρί Μπλανς και Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλας, Θέμις Ζουγανέλη και Μαρί Μπλανς
Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλας, Θέμις Ζουγανέλη και Μαρί Μπλανς
Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλας
Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλας
SHARE