Τατιάνα Μπλατνικ με τη μαμά της
Instagram/@tatianablatnik
12|12|2022 08:48
SHARE
INSTAGRAM

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και η μητέρα της με ασορτί looks και ίδιο χαμόγελο -Δεν τις ξεχωρίζεις


Η Τατιάνα Μπλάτνικ δημοσίευσε μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τη μητέρα της.

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτνικ, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρας της, και αφορμή για το post αυτό στάθηκαν τα γενέθλια της Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ πρόσθεσε μια φωτογραφία στην οποία μητέρα και κόρη βρίσκονται αντικριστά και με ασορτί looks κοιτάζονται τρυφερά. Φυσικά, εκείνο που σχολίασαν οι θαυμαστές -εκτός από τις ευχές που έδωσαν- ήταν το πόσο μοιάζουν και το πόσο κομψές είναι.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ εύχεται χρόνια πολλά στη μητέρα της με την πιο τρυφερή φωτογραφία

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τη μητέρα τηςστο Instagram, στην οποία φαίνεται πώς έχει και μεγάλη αδυναμία και, αυτή τη φορά αφορμή για την όμορφη φωτογραφία μητέρας και κόρης στάθηκαν τα γενέθλια της Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν.

Στη λεζάντα της η Τατιάνα Μπλάτνικ έγραψε: «Χρόνια πολλά στη Μαμά μου, στην καλύτερή μου φίλη, στη σύντροφό μου στο έγκλημα, στη φύλακα άγγελό μου. Σήμερα γιορτάζουμε ΕΣΕΝΑ, το πνεύμα σου, τη χαρά σου, την ομορφιά σου, τη γενναιοδωρία σου και το φως σου, που λάμπεις τόσο λαμπερά. Πάντα μου δείχνει το δρόμο για το σπίτι. Σ 'αγαπώ στο φεγγάρι και πίσω και ευχαριστώ τα τυχερά μου αστέρια που ήρθα σε αυτή τη ζωή ως κόρη σου – είσαι απλά η καλύτερη!»

SHARE