Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος
Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος/Φωτογραφία: NDP photo agency
FAMILY TIME

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος στο Λονδίνο με τα παιδιά τους


H Τατιάνα Στεφανίδου και o Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram σημειώνοντας ότι ανυπομονεί να ξανανταμώσουν όλοι μαζί στις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Family reunion! Τους κάναμε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και περιμένουμε τώρα τα Χριστούγεννα! #london» έγραψε συγκεκριμένα στο ποστ της.

Σημειώνεται ότι ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, Νικόλας ζει μόνιμα στο Λονδίνο και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Η κόρη τους σπουδάζει στη Νέα Υόρκη και η Λυδία ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συναντηθεί όλη η οικογένεια μαζί.

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος στο Λονδίνο με τα παιδιά τους

Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι οποίοι συνάντησαν τα παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «T-live» αποκάλυψε το νέο της ταξίδι με ανάρτηση στο Instagram, σημειώνοπντας μάλιστα πως έκανε «family reunion» στο Λονδίνο, εκεί όπου ο γιος της, Νικόλας, ζει μόνιμα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε δίπλα στον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους από το Λονδίνο. Οι δύο δημοσιογράφοι παρά το απαιτητικό τους πρόγραμμα πάντα ξεκλέβουν χρόνο για να βρίσκονται με τα παιδιά τους.

SHARE