Η Ελενα Ράπτη με μπλε φόρεμα
Η παιδική φωτογραφία της Ελενας Ράπτη/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Ταξίδι στον χρόνο για την Ελενα Ράπτη: Ανέβασε φωτογραφία από την παιδική της ηλικία


Νοσταλγική διάθεση είχε η Ελενα Ράπτη και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια παιδική φωτογραφία της.

Η βουλευτής της ΝΔ αναπόλησε τα παιδικά της χρόνια και δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όταν ήταν μικρό κορίτσι. Η Έλενα Ράπτη σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Ταξίδι στο χρόνο» και έβαλε μια κόκκινη καρδιά.

Στην throwback φωτογραφία βλέπουμε την Έλενα Ράπτη να φοράει ένα ροζ πουλόβερ και τα μαλλιά της να είναι καστανά με αφέλειες. Ενα πολύ γλυκό κοριτσάκι, το οποίο έχει το ίδιο βλέμμα με σήμερα.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία της:

Στην ανάρτησή της στο Instagram, ανέβασε ένα κείμενο που αναφέρει: «Ξέρεις τι θέλω; Θέλω να γίνω σαν ένα μικρό παιδί. Να κοιμάμαι, να ξυπνάω και να μην με νοιάζει τίποτα. Σαν ένα παιδί που όλη την ώρα είναι χαρούμενο. Που όλη την ώρα του, γελάει. Ενα παιδί που δεν μεριμνά για τίποτα. Ούτε για το τι θα φάει, ούτε για το τι θα πει, ούτε για το αν θα έχει ντυθεί, να ζεσταθεί, να ταξιδέψει. Σαν ένα μικρό παιδί που αφήνεται. Που αφήνεται ολοκληρωτικά στην αγάπη της μάνας και του πατέρα του. Σαν ένα μικρό παιδί που δεν το νοιάζει για το αύριο. Σαν ένα παιδί που παραδίνεται ολοκληρωτικά σε αυτούς που το φροντίζουν. Ετσι θέλω να γίνω. Σαν ένα μικρό παιδί. Ξέρεις τι σκέφτομαι; Ισως, έτσι, θα έπρεπε να γενούμε όλοι».

Η παιδική φωτογραφία της Ελενας Ράπτη και το μήνυμά της ενθουσίασε τους followers της, οι οποίοι της σχολίασαν ότι ήταν ένα πολύ γλυκό κορίτσι.

SHARE