Τέα Πρέλεβιτς φόρεμα
Δείτε την Τέα Πρέλεβιτς νύφη/Φωτογραφία: Tea Prelevic/instagram
INSTAGRAM

Τέα Πρέλεβιτς δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της


Η Τέα Πρέλεβιτς δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της που έγινε στο Λονδίνο.

Η Τέα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε σε ηλικία 26 ετών με έναν Ινδό, μέλος βασιλικής οικογένειας. Ο γάμος της κράτησε περίπου τέσσερις μήνες και το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει λόγω ασυμβατότητας χαρακτήρων.

Οπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου «Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν Ινδός και ήταν μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία. Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές αγεφύρωτες διαφορές».

«Μπορεί ο γάμος μου να κράτησε λίγους μήνες αλλά οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα!» σημείωσε η Τέα Πρέλεβιτς στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες με την αδελφή της, Αννα και τον πατέρα της, Μπάνε.

«Θυμάμαι με πόση αγωνία έψαχνα το κατάλληλο κόσμημα για την μεγάλη μου μέρα.. Ευτυχώς τότε ήδη είχαμε αρχίσει να σχεδιάζουμε την @theprelevic συλλογή μας .. και επειδή δεν βρήκα κάτι να μου αρέσει στην αγορά, δημιούργησα το Dreaming of Diamonds Set» συμπλήρωσε η Τέα Πρέλεβιτς, η οποία φόρεσε την ημέρα του γάμου της τιάρα, και διαμαντένιο κολιέ με σκουλαρίκια από την συλλογή κοσμημάτων της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

teaprelevic/instagram
teaprelevic/instagram
teaprelevic/instagram
teaprelevic/instagram
teaprelevic/instagram
teaprelevic/instagram
SHARE