Η Ελένη Μενεγάκη κλείνει τα μάτια της
Δεν μπορούσε να μιλήσει στην έναρξη η παρουσιάστρια
01|07|2020 13:47
SHARE
ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ

Τελευταία εκπομπή για την Ελένη Μενεγάκη -Δεν μπορούσε να μιλήσει στην έναρξη από την συγκίνηση


Το μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη είναι γεγονός.

Η μεγάλη μέρα κατά την οποία η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετάει το κοινό της, έφτασε. Σήμερα το μεσημέρι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha θα ρίξει αυλαία και η ίδια θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές καθώς αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση μετά από 30 χρόνια καριέρας.

Η παρουσιάστρια ήταν πολύ συγκινημένη στην έναρξη της εκπομπής και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Συγγνώμη, λυπάμαι, δεν μπορώ να μιλήσω» και λίγα δευτερόλεπτα μετά συνέχισε «παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου».

«Δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος. Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Ru77sqUZMX0
SHARE