Ο Κώστας Βουτσάς μιλάει στο μικρόφωνο
Έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο/Φωτογραφία: NDP photo agency
26|02|2020 08:45
SHARE
ΑΠΟ ΤΗΝ FINOS FILM

Το τελευταίο μήνυμα του Κώστα Βουτσά για τα γενέθλιά του: «Θα είμαστε μαζί μέχρι τα 110»


Ο Κώστας Βουτσάς, από τους κορυφαίους Έλληνες κωμικούς της γενιάς του, «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Ο ηθοποιός που λάτρεψε την ζωή όσο κανείς άλλος, ο άνθρωπος που ρούφηξε την ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από 19 ημέρες στην εντατική του «Αττικόν», βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και την χώρα.

Ο Κώστας Βουτσάς είχε συνδέσει το όνομά του με τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και τις παραγωγές της Finos Film. Με αφορμή μάλιστα τα τελευταία γενέθλιά του στις 31 Δεκεμβρίου του 2019 δημοσιεύθηκε στη σελίδα της Finos Film στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο ο ηθοποιός ευχαριστούσε τον κόσμο για τις ευχές του.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές που μου στέλνετε όλοι οι άνθρωποι που ζούμε μαζί και αυτό με κάνει και ζω. Είμαι κοντά στα παρά κάτι 90 ετών και θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας και των ευχών που μου δίνεται μέχρι τα 110», είχε πει με χαμόγελο στα χείλη ο Κώστας Βουτσάς.

Ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ ακόμη και σήμερα ατάκες του έχουν μείνει αναλλοίωτες στον χρόνο και γίνονται σημείο αναφοράς κάθε φορά που συζητείται το όνομά του και οι ταινίες του.

Συνολικά ο Κώστας Βουτσάς έπαιξε σε 93 ταινίες, 27 βιντεοταινίες και 29 τηλεοπτικές σειρές. Από τους γάμους του απέκτησε τρεις κόρες. Την Σάντρα από την Έρικα Μπρόγερ, την Θεοδώρα και τη Νικολέττα από την Θεανώ Παπασπύρου και τον Φοίβο από την Αλίκη Κατσαβού.

SHARE