Ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ
Φωτογραφία: @pavlosgreece
09|10|2020 10:43
SHARE
ΙΔΙΟΙ

Ο μικρότερος γιος του Παύλου Γλίξμπουργκ είναι ίδιος ο παππούς του, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος -Οι φωτό-απόδειξη


Ο Παύλος Γλίξμπουρκ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Instagram για να αποδείξει ότι ο γιος του Αριστείδης είναι ίδιος ο πατέρας του, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Ο Παύλος Γλίξμπουρκ και η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου 1995 στο Λονδίνο. Οι δυο τους απέκτησαν μία κόρη και τέσσερις γιους: τη Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

Από όλα τα παιδιά τους, ωστόσο, αυτός που πραγματικά μοιάζει περισσότερο (βασικά θα έλεγε κανείς ότι είναι ίδιος) με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, είναι ο βενιαμίν της οικογένειας, ο 12χρονος Αριστείδης.

Για του λόγου το αληθές, ο Παύλος Γλίξμπουρκ ανέβασε δύο φωτογραφίες -μια του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, από όταν ήταν παιδί, και μια του γιου του, Αριστείδη. Κοιτάζοντας τις δύο φωτογραφίες, πραγματικά κανείς παρατηρεί τη μεγάλη ομοιότητα του εγγονού με τον παππού του.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε και τους δύο να φωτογραφίζονται δίπλα σε πανέμορφα άλογα, γεγονός που μαρτυρά την αδυναμία που μοιράζονται για την ιππασία.

Όσοι ακολουθούν τον λογαριασμό του Παύλου Γλίξμπουρκ πραγματικά εντυπωσιάστηκαν με τη μεγάλη ομοιότητα, καθώς κατέκλυσαν την ανάρτηση με χιλιάδες like, ενώ πολλοί άφησαν και σχόλιο. «Σαν δυο σταγόνες νερό!» διαβάζουμε στα comments και πραγματικά δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Παύλος Γλίξμπουργκ:

Instagram/ @pavlosgreece
Instagram/ @pavlosgreece
SHARE