Ο Θανάσης Βέγγος
Ο Θανάσης Βέγγος/Φωτογραφία: Φίνος Φιλμ
FLASHBACK

O Θανάσης Βέγγος με την σύζυγό του, Ασημίνα, και τον γιο τους, Βασίλη -Το ρετρό κλικ του αξέχαστου ηθοποιού


Ο Θανάσης Βέγγος αποτελεί από μόνος του τεράστιο κεφάλαιο του ελληνικού κινηματογράφου και της ελληνικής κωμωδίας.

Αεικίνητος, σαρωτικός, φουκαράς, αγχωμένος, κυνηγημένος, καπάτσος, πολυμήχανος, φτωχός, τίμιος, γκαφατζής είναι κάποια από αυτά τα στοιχεία –αντιφατικά μεταξύ τους, όπως και του νεοέλληνα στην εποχή που σκιαγραφείται – που συνθέτουν «το κινηματογραφικό φαινόμενο Θανάσης Βέγγος»

Ο αξέχαστος, αγαπημένος ηθοποιός, Θανάσης Βέγγος, παντρεύτηκε μία και μοναδική φορά και έμειναν μαζί και αγαπημένοι με τη σύζυγό του, Ασημίνα, έως τους χώρισε ο θάνατος. Ο Θανάσης Βέγγος παντρεύτηκε το 1956 την Ασημίνα του. Τον φύλακα άγγελο που του στάθηκε σε όλες τις καλές και κακές στιγμές.

Ο λογαριασμός της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του μεγάλου μας ηθοποιού με την οικογένειά του.

O Θανάσης Βέγγος με την σύζυγό του, Ασημίνα, και τον γιο τους, Βασίλη -Το ρετρό κλικ του αξέχαστου ηθοποιού

«Family Values: Ο Θανάσης Βέγγος με τη σύζυγό του Ασημίνα και τον γιο τους, Βασίλη.Το ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα του ελληνικού κινηματογράφου. Παντρεύτηκαν όταν ο ηθοποιός γύριζε τον «Δράκο» το 1956 απέκτησαν δυο γιούς, τον Βασίλη και τον Χάρη και έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του, το 2011. Ο ηθοποιός είχε τεράστια αδυναμία στη σύζυγο του. Επί δεκαετίες δεν έδινε συνεντεύξεις επειδή κάποτε σε μια τα λόγια του είχαν παρερμηνευτεί στεναχωρώντας την πολυαγαπημένη του Ασημίνα. Την ίδια αγάπη και αδυναμία είχε και για τα παιδιά του, αλλά και για τα εγγόνια που ευτύχησε να αποκτήσει» αναφέρεται στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

SHARE