σπίτι Ερρίκου Η'
Φωτογραφία: Vrbo
KING HENRY VIII

Like a royal: Τώρα μπορείς να μείνεις στη θερινή κατοικία του Ερρίκου Η’ στην Αγγλία


Αν ονειρευόσασταν να μείνετε έστω και για ένα βράδυ σε ένα κάστρο, τώρα μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Τα κάστρα, οι πύργοι και τα παλάτια μας ιντριγκάρουν και μας μαγεύουν, καθώς μας ταξιδεύουν στον χρόνο, σε μια άλλη εποχή, όπου ζούσαν βασιλιάδες, αριστοκράτες και αυλικοί με ωραία, πλουμιστά ρούχα.

Τι θα έλεγες να περάσεις μερικές ημέρες στην θερινή κατοικία του βασιλιά Ερρίκου Η’;

Ο βασιλιάς Ερρίκος έμεινε στην ιστορία ως ο βασιλιάς με τις 6 συζύγους, όπου οι μισές βρήκαν τραγικό θάνατο. Πιο σημαντική ήταν η Αν Μπολέυν, που θεωρείται η πρωτεργάτρια της Αγγλικής Μεταρρύθμισης και του προτεσταντισμού.

Το αρχοντικό βρίσκεται στο νότιο άκρο του Wye-Valley, 20 λεπτά από το Μπρίστολ, 30 λεπτά από το Κάρντιφ και 35 λεπτά από το Μπαθ. Έτσι μπορείς να εξερευνήσεις τόσο την Αγγλία όσο και την Ουαλία.

Φωτογραφία: Vrbo

Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια όπου μπορούν να κοιμηθούν έως και 16 άτομα και μπορείς να μείνεις για μία εβδομάδα ή για μια μικρή εξόρμηση ενώ είναι ευπρόσδεκτα και τα κατοικίδια.

Έχει 5 μπάνια και η τιμή του κυμαίνεται στις 650 λίρες τη νύχτα.

σπίτι Ερρίκου
Φωτογραφία: Vrbo

Η μεσαιωνική κατοικία είναι 800 ετών είναι το τέλειο μέρος για μαθήματα ιστορίας. Το εσωτερικό του είναι ζεστό και μοναδικό, με αντίκες και κειμήλια από την εποχή του βασιλιά Ερρίκου 8’

σπίτι Ερρίκου
Φωτογραφία: Vrbo

Ξύλο, πέτρα αλλά και μοντέρνες πινελιές συνθέτουν το μαγευτικό εσωτερικό του σπιτιού.

σπίτι Ερρίκου
Φωτογραφία: Vrbo

Μπορείς να φας εκεί ή να πας στην τοπική pub και στα εστιατόρια της περιοχής, όπου θα φας σαν βασιλιάς ή βασίλισσα.

σπίτι Ερρίκου
Φωτογραφία: Vrbo

Αν θες να το τολμήσεις, κάνε κλικ εδώ.

SHARE