Τζένη Μπότση
Τζένη Μπότση/Φωτογραφία: Jenny Botsi/instagram
INSTAGRAM

Θετική στον κορωνοϊό η Τζένη Μπότση -H ανάρτηση για την κόρη της που ήταν στο νοσοκομείο για 5 ημέρες


Η Τζένη Μπότση προστέθηκε στη λίστα των διασήμων που νοσούν από κορωνοϊό.

Το 2022 δεν ξεκίνησε ευχάριστα για την Τζένη Μπότση. Η δημοφιλής ηθοποιός άλλαξε χρονιά στο νοσοκομείο, καθώς η κόρη της αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας. Μόλις τελείωσε η περιπέτεια της μικρής, η Τζένη Μπότση διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

«Καλή χρονιά είπαμε;» σημείωσε η Τζένη Μπότση στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στα Stories με το self test που δείχνει θετικό.

H ηθοποιός πλέον βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα με την κόρη της.

«Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ανήκει στο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο», γράφει η Τζένη Μπότση στο Instagram επιλέγοντας μια φωτογραφία της μικρής Αλίκης για την πρώτη ανάρτηση του 2022.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την μικρούλα της να χαζεύει από το παράθυρο του νοσοκομείου, ενώ κρατά ένα λούτρινο αρκουδάκι. Η Τζένη Μπότση εξήγησε στο προφίλ της πως η κόρη της έμεινε στο νοσοκομείο για 5 ημέρες και θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα, τόνισε ότι η μικρή Αλίκη ήταν πολύ συνεργάσιμη και άκουγε τις οδηγίες των γιατρών της. 

Οσα έγραψε η Τζένη Μπότση στο Instagram

«Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ανήκει στο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο!!! που κατάφερε να περάσει αξέχαστα 5 μέρες στο νοσοκομείο Μητέρα, κάνοντας τη μαμά και τον μπαμπά της, για μια ακόμα φορά, περήφανους για τον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκε! Αλλάξαμε λοιπόν χρονιά εκεί…. Μαζί με τους υπέροχους γιατρούς και το ακούραστο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό…. Η Αλίκη τους θυμάται όλους , τη Μιμή, την Αννα, τον Χάρη και πάνω απ´ ολους τη Μαρία με το μονοκερο … , εγώ θα προσθέσω τη Γιουλη , που ήταν η δύναμη μου. Δεν περιμένω να διαβάσουν αυτές τις γραμμές αυτοί οι άνθρωποι, όμως τους στέλνουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας! Και τώρα που εγώ βρέθηκα θετική, η Αλίκη μου λέει να πάρω κι εγώ σιροπάκι για να γίνω καλά…
Είναι για όλους μας μια δύσκολη περίοδος, πάμε με όρεξη να ρουφήξουμε το 22!!!! Και επειδή διαβάζω συχνά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο να σας θυμίσω ότι ένα πράγμα είναι: η αγάπη!!! Και είναι στο χέρι μας να την εξαπλωσουμε παντού! Καλή μας χρονιά λοιπόν!».

SHARE