Θοδωρής Κυριακού
Θοδωρής Κυριακού/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

Ο Θοδωρής Κυριακού με την σύζυγό του, Δήμητρα Μπιθαρά -Σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού


Ο Θοδωρής Κυριακού και η σύζυγός του, Δήμητρα Μπιθαρά, έκαναν μια κοινή βραδινή έξοδο.

O φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στο νυχτερινό κέντρο NOX όπου εμφανίζεται στη σκηνή η μοναδική Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου.

Ο Θοδωρής Κυριακού ηγείται του ομίλου Αntenna, ενώ η σύζυγός του Δήμητρα Μπιθαρά-Κυριακού έχει πάρει τη σκυτάλη της εταιρίας ενδυμάτων BSB την οποία ίδρυσαν οι γονείς της Βασίλης και Σοφία Μπιθαρά.

Ο Θοδωρής Κυριακού και η Δήμητρα Μπιθαρά ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 στο Πόρτο Χέλι, την ίδια χρονιά που βαπτίστηκε η κόρη τους.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του Μίνωα Κυριακού, το 2017, ο Θοδωρής Κυριακού ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας μέσων ενημέρωσης και με σημαντικές κινήσεις κατάφερε τον μετασχηματισμό του σε πολυεθνικό οργανισμό Media.

Όσο για την σύζυγό του, Δήμητρα Μπιθαρά, είναι απόφοιτη του Κολεγίου Αθηνών και πήρε το πρώτο της μεταπτυχιακό και το bachelor degree της σε Οικονομικά και Μάνατζμεντ στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Η Δήμητρα Μπιθάρα έκανε το μεταπτυχιακό της στο Fashion Marketing κερδίζοντας υποτροφία για τη Νέα Υόρκη, από όπου αποφοίτησε τον Μάιο του 2009.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE