Θοδωρής Παπαλουκάς-Βασιλική Τσεκούρα
Θοδωρής Παπαλουκάς-Βασιλική Τσεκούρα/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

Θοδωρής Παπαλουκάς και Βασιλική Τσεκούρα: Σπάνια έξοδος για το λαμπερό ζευγάρι


Στο Teatro, όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, διασκέδασαν πριν από μερικές ημέρες ο Θοδωρής Παπαλουκάς και η σύζυγός του, Βασιλική Τσεκούρα.

Μαζί τους ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και ο Νίκος Ζήσης με τη σύζυγό του, Φανή Σκούφη.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Βασιλική Τσεκούρα κατά την είσοδό της στο νυχτερινό κέντρο, όπου φορούσε ένα μακρύ μαύρο παλτό και σέξι πέδιλα.

Η Μις Ελλάς του 2003 ήταν πολύ εντυπωσιακή φορώντας ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα. Εξίσου γοητευτικός ήταν και ο σύζυγός της, Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος και αυτός ήταν ντυμένος στα μαύρα.

Θοδωρής Παπαλουκάς και Βασιλική Τσεκούρα: Σπάνια έξοδος για το λαμπερό ζευγάρι

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2012 στο κτήμα Νάσιουτζικ και έχει αποκτήσει την 8χρονη σήμερα Καλλίστα. Η Βασιλική Τσεκούρα είχε φορέσει ένα στράπλες νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη και το μακιγιάζ της το είχε επιμεληθεί ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο πρώην παίκτης της Εθνικής Ελλάδος και η Μις Ελλάς 2003 είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και κρατούν πάντα πολύ χαμηλό προφίλ στην καθημερινή τους ζωή.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Το λαμπερό ζευγάρι έκανε ένα total black look και τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων κατά την είσοδό του. Η Βασιλική Τσεκούρα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρο clutch από τον οίκο Bottega Veneta.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Δείτε το βίντεο από τα καλλιστεία του 2003, όπου σταρ Ελλάς είχε στεφθεί η Μαριέτα Χρουσαλά:

SHARE