Οικογένεια Καρντάσιαν μαζί στο κόκκινο χαλί
Το throwback στο Instagram/ Φωτογραφία: AP Images
27|05|2020 10:18
SHARE
THROWBACK

Τις αναγνωρίζεις; Ολες οι Καρντάσιαν μαζί σε ένα επικό throwback, πριν γίνουν πάμπλουτες και ξεκινήσουν τις πλαστικές


Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ένα επικό throwback όπου βλέπουμε όλες τις αδερφές μαζί.

Νοσταλγία για τα νεανικά της χρόνια φαίνεται ότι έπιασε την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ταξίδεψε τους πάνω από 170 εκατομμύρια followers της στο παρελθόν, ανατρέχοντας σε παλιά οικογενειακά άλμπουμ.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προφίλ της στο Instagram η διάσημη τηλεοπερσόνα και επιχειρηματίας βλέπουμε όλα τα παιδιά της Κρις Τζένερ -τις Κιμ, Κλόε, Κόρτνεϊ και το μοναδικό αγόρι της οικογένειας, τον Ρομπ, από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Ρόμπερτ Καρντάσιαν, και τις Κένταλ και (μετάπειτα δισεκατομμυριούχο) Κάιλι από τον γάμο της με την Κέιτλιν Τζένερ.

Στη φωτογραφία, οι μικρότερες αδερφές βρίσκονται ακόμα στην παιδική τους ηλικία, ενώ οι μεγαλύτερες -όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail- πιθανότατα να τελειώνουν το λύκειο. Χωρίς να έχουν υποβληθεί σε υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις και πριν ξεκινήσουν να χτίζουν τη σημερινή αυτοκρατορία τους, οι Καρντάσιαν είναι πραγματικά αγνώριστες, πολύ λιγότερο γκλαμ και σχεδόν κιτς (αν και για το τελευταίο μάλλον φταίει η μόδα των 00s).

Η φωτογραφία πάντως ενθουσίασε τους followers της Κιμ Καρντάσιαν και συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες πάνω ένα εκατομμύριο like και χιλιάδες σχόλια. Κοιτάζοντας τα νεανικά πρόσωπα που χαμογελούν στο οικογενειακό κάδρο, βέβαια, με την πρώτη ματιά, δύσκολα αναγνωρίζει κανείς τους γόνους της σημερινής «αυτοκρατορίας».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Κιμ Καρντάσιαν:

https://www.instagram.com/p/CArCWJXAKgj/
SHARE