Όσο καλοκαιριάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν δροσιστικό, παγωμένο καφέ.
Οι επιλογές πολλές: Ο κλασσικός φραπέ, ο trendy φρέντο καπουτσίνο ή ο απλός φρέντο εσπρέσο.
Όποιον κι αν διαλέξεις, τον θες κρύο, χωρίς να λιώνουν τα παγάκια αμέσως. Λόγω της ζέστης, όμως, αυτό δεν είναι πάντοτε δυνατό.
Τα παγάκια λιώνουν γρήγορα και κάνουν τον καφέ να αραιώνει.
Πώς μπορείς, όμως, να κάνεις τον παγωμένο καφέ σου να μην ζεσταίνεται αμέσως; Υπάρχει τρόπος, όπως διαβάζουμε στο brendid.com.
Ας πάρουμε το κάθε είδος καφέ ξεχωριστά:
Φραπέ: Βάλε περισσότερο παγωμένο νερό και λιγότερα παγάκια. Έτσι θα τον διατηρήσεις κρύο για περισσότερη ώρα.