Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
31|08|2022 10:47
SHARE
THROWBACK

Η Τίνα Λιβανού και ο Αριστοτέλης Ωνάσης με τα παιδιά τους στην εμβληματική θαλαμηγό «Χριστίνα»


Η Τίνα Λιβανού υπήρξε σύζυγος σπουδαίων προσωπικοτήτων και ήταν από τις πιο κομψές γυναίκες του διεθνούς jet set. Πολλές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονταν από το μακρινό παρελθόν της και ακόμη μια αναρτήθηκε στα social media.

Ερωτεύτηκε και απέκτησε οικογένεια με τον εφοπλιστή που έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Παντρεύτηκαν όταν η Τίνα ήταν μόλις 17 ετών και απέκτησαν δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και τη Χριστίνα. Έζησαν μαζί 14 χρόνια και το 1960 πήραν διαζύγιο καθώς οι αλλεπάλληλες απιστίες του συζύγου της έφεραν το οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Τώρα, ένα στιγμιότυπο δημοσιεύθηκε όπου η Τίνα Λιβανού με τον τότε αγαπημένο της και τα δύο τους παιδιά φωτογραφίζονται στη θαλαμηγό «Χριστίνα».

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Ελενα Μακρή Λυμπέρη στο Instagram και μεταξύ άλλων στη λεζάντα έγραψε:

«Ο Αριστοτέλης Ωνάσης με την σύζυγο του Τίνα και τα παιδιά τους Αλέξανδρο και Χριστίνα στη θαλαμηγό "Χριστίνα". Η Τίνα είχε φυσικά μεγάλη αδυναμία στα δύο παιδιά της και ήταν συχνά σύμμαχός τους στις διαμάχες με τον κατά περίπτωση αυστηρό πατέρα τους. Τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Χριστίνα όμως θα παραπονιόντουσαν ότι είχαν μια μάλλον απόμακρη σχέση μαζί της. Η δε Χριστίνα έφερε πάντα το τραύμα του ότι η αδυναμία και τον δυο γονιών της ήταν ο αδελφός της Αλέξανδρος. Παρόλα αυτά ειδικά στην παιδική της ηλικία η Τίνα είχε μια ιδιαίτερα προστατευτική διάθεση απέναντι στη Χριστίνα και πόζαρε περήφανα δίπλα της στις φωτογραφίες ίσως σαν απάντηση σε όσους σχολίαζαν πως η μικρή δεν είχε κληρονομήσει καθόλου τη γοητεία της.»

Δείτε τη φωτογραφία με την Τίνα Λιβανού, τον Αριστοτέλη Ωνάση και τα παιδιά τους

SHARE