Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
TOM KΡΟΥΖ

Ο Τομ Κρουζ γοήτευσε το κοινό στην πρεμιέρα του «Mission Impossible»


Ο Τομ Κρουζ έλαμψε για άλλη μια φορά, στην πρεμιέρα της ταινίας «Mission Impossible: Dead Reckoning Part One» στη Ρώμη.

Σύσσωμο το καστ της ταινίας «Mission Impossible: Dead Reckoning Part One» έδωσε το παρών στην παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ, η οποία έλαβε χώρα στη Σκαλινάτα της Ρώμης στις 19 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας εμφανίστηκαν οι Χέιλι Άτγουελ, Πομ Κλεμεντίφ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, και φυσικά, ο πληθωρικός πρωταγωνιστής του φιλμ, Τομ Κρουζ.

«Υπάρχει μία κοινότητα της οποίας είμαστε όλοι μέρος -άνθρωποι κάθε κουλτούρας και τρόπου ζωής απολαμβάνουν όλοι μαζί το σινεμά» δήλωσε ο πάντα ενθουσιώδης σταρ από τα σκαλιά της Σκαλινάτα: «Σκοπός μου από μικρό παιδί ήταν να ταξιδέψω και να κάνω ταινίες. Και τα κατάφερα γιατί όλοι εσείς μου επιτρέψατε να σας διασκεδάσω» συμπλήρωσε ο χαρισματικός ηθοποιός.

«Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τη Ρώμη» συνέχισε ενθουσιασμένος ο Κρουζ, «αλλά και τη Βενετία, στην οποία κάναμε γυρίσματα κατά τη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης περιόδου». Το φιλμ γυρίστηκε στη Ρώμη, τη Βενετία, το Άμπου Νταμπι και τη Νορβηγία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρεμιέρα της ταινίας του Τομ Κρουζ στη Ρώμη

Φωτογραφία: AP Images
O Τομ Κρουζ - Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
Ο Τομ Κρουζ και η συμπρωταγωνίστριά του, Χέιλι Άτγουελ/Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
Η Χέιλι Άτγουελ - Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
Ο Σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Μακουάρι - Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
Ο Τομ Κρουζ - Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
Η Βανέσα Κέρμπι - Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον - Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
Η Χέιλι Άτγουελ - Φωτογραφία: AP Images

Το «Mission Impossible: Dead Reckoning, Part One» αποτελεί το 7ο φιλμ της σειράς «Mission Impossible», και το τρίτο που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Κρίστοφερ Μακουάρι. Το φιλμ έχει περάσει μία ιδιαίτερα θυελλώδη διαδικασία παραγωγής, έχοντας ξεκινήσει γυρίσματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και με τον Τομ Κρουζ να αποτελεί πρωτοστάτη των σχετικών πρωτοκόλλων: Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2020, δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο μία ηχογράφηση που ήθελε τον Κρουζ να φωνάζει έξαλλος σε δύο συνεργάτες του, που δεν τηρούσαν τους κανόνες ασφαλείας.

Λόγω της πανδημίας, αλλά και μιας σειράς από ατυχήματα, σκάνδαλα και άλλες καθυστερήσεις, η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές εβδομάδες -δύο ολόκληρα χρόνια μετά την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Τo επόμενο φιλμ της σειράς, με τιτλο «Mission Impossible: Dead Reckoning, Part Two», βρίσκεται ήδη στα σκαριά και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας.

SHARE