Ελένη Ράντου
Ελένη Ράντου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
03|04|2024 09:42
SHARE
ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ

Τι θα κάναμε διαφορετικά σε αυτό το total red look της Ελένης Ράντου


Η Ελένη Ράντου εμφανίστηκε με ένα total red look και το σύνολο ίσως να μη βρήκε σύμφωνους τους fashion lovers.

Η Ελένη Ράντου είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς την ελληνικής υποκριτικής σκηνής. Από την εποχή ακόμα που κρατούσε παρέα στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό με πολύ πετυχημένες σειρές, όπως το «Αχ Ελένη» και πιο μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης», έως και σήμερα που έχει ξετρελάνει το θεατρικό κοινό με την παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου» στο «Θέατρο Διάνα», ακολουθεί μια αξιοσημείωτη πορεία και συνεχίζει δυναμικά.

Πρόσφατα, η Ελένη Ράντου έδωσε το παρών στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη «Έρωτες θερίζουν» και παρά το γεγονός ότι συχνά κάνει προσεγμένες εμφανίσεις, αυτή τη φορά εμφανίστηκε με ένα look το οποίο δεν είναι το πιο πετυχημένο.

Η Ελένη Ράντου, λοιπόν, επέλεξε για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη ένα total red look. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα με βολάν στο κατά μήκος του και στο τελείωμα, το οποίο συνδύασε με ένα κόκκινο ημίπαλτο με μπλε μοτίβο στη μανσέτα και κόκκινα λουστρίνι μποτάκια έως τον αστράγαλο.

Η εμφάνιση της Ελένης Ράντου και τι θα κάναμε διαφορετικά:

Αν και το κόκκινο συνεχίζει την κυριαρχία του στα color trends και πολλές φορές έχουμε δει total red looks σε street style εμφανίσεις, το look της Ελένης Ράντου χρειαζόταν μερικές αλλαγές για να δείχνει πιο προσεγμένο και κομψό.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Αρχικά, τα μποτάκια της κόβουν τα πόδια σε ένα περίεργο σημείο, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο κοντά και να μην κολακεύουν τη σιλουέτα της. Αν για παράδειγμα το φόρεμα ήταν μάξι, ήδη το αποτέλεσμα θα έδειχνε διαφορετικό.

Αν επιμείνουμε στο total red με μίνι, θα μπορούσε να είχε επιλέξει ένα κόκκινο πέδιλο, που θα ψήλωνε το πόδι -αλλά ακόμα και nude ή σε μπλε για να ταιριάζει με το μοτίβο στη μανσέτα (κάποιο άλλο χρώμα θα δημιουργούσε περιττή φασαρία, εκτός και αν δεν δίπλωνε τα μανίκια του παλτό).

SHARE