Μισέλ Φάιφερ
Φωτογραφία: Instagram/violadavis
THE FIRST LADY

The first lady: Η Βαϊόλα Ντέιβις, η Τζίλιαν Άντερσον και η Μισέλ Φάιφερ μεταμορφώνονται σε iconic Πρώτες Κυρίες


Η Βαϊόλα Ντέιβις, η Τζίλιαν Άντερσον και η Μισέλ Φάιφερ μετακομίζουν στον Λευκό Οίκο, καθώς ενσαρκώνουν τρεις iconic Πρώτες Κυρίες.

Οι τρεις ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα τηλεοπτική σειρά «The First Lady» του Showtime που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2022.

Το Entertainment Weekly δημοσίευσε χθες τις πρώτες φωτογραφίες από τις μεταμορφώσεις των τριών ηθοποιών στις πιο διάσημες γυναίκες που πέρασαν από τον Λευκό Οίκο.

Η Βαϊόλα Ντέιβις ενσαρκώνει την Μισέλ Ομπάμα, η Τζίλιαν Άντερσον την Έλεανορ Ρούσβελτ ενώ η Μισέλ Φάιφερ την Μπέτυ Φορντ.

Το νέο πολιτικό δράμα θα μεταφέρει τις ζωές των ιστορικών γυναικών και όχι μόνο που πέρασαν από το 1600 Pennsylvania Ave. στην Washington, D.C.

Η μεταμόρφωσή τους είναι θεαματική καθώς οι βραβευμένες ηθοποιοί φορούν τα ρούχα των Πρώτων Κυριών ενώ υιοθετούν τα μαλλιά, το ντύσιμο και το γενικότερο στιλ τους.

Το καστ συμπληρώνουν ο Άαρον Έκχαρτ ως Πρόεδρος Φορντ, η Ντακότα Φάνινγκ ως Σούζαν Φορντ, ο O-T Fagbenle ως Μπαράκ Ομπάμα και ο Κίφερ Σάδερλαντ που αναμένεται να ενσαρκώσει τον Πρόεδρο Ρούσβελτ.

Βαϊόλα Ντέιβις
Φωτογραφία: Instagram/violadavis
Μισέλ Φάιφερ
Φωτογραφία: Instagram/violadavis
Τζίλιαν Άντερσον
Φωτογραφία: Instagram/violadavis
SHARE