Ζευγάρι
Φωτογραφία/Shutterstock
17|04|2024 12:21
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα τρία ζώδια που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη -Λόγω της αλαζονείας και του εγωισμού τους


Η συγγνώμη είναι μία λέξη που οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να πουν γιατί προϋποθέτει την παραδοχή του λάθους.

Μάλιστα υπάρχουν τέσσερα ζώδια που απεχθάνονται την πράξη μεταμέλειας και αποφεύγουν να ζητήσουν μια πραγματική συγγνώμη.

Δυσκολεύονται να παραμερίσουν το εγώ τους με αποτέλεσμα να μην λένε ποτέ τη λέξη «συγγνώμη».

Ταύρος

Ως ζώδιο της γης, ο Ταύρος αισθάνεται ότι το να ζητήσει συγγνώμη είναι παρόμοιο με το να παραδεχτεί την ήττα του. Πιο εύκολο είναι να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση, παρά να αλλάξει μυαλά ο Ταύρος και να αναγνωρίσει το λάθος του.

Ακόμα και αν κάνει λάθος και το ξέρει θα επιμένει ότι είναι σωστός, είναι απόλυτος δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, σίγουρα δεν θα παραδεχτεί το λάθος του και επουδενί δεν θα ζητήσει συγγνώμη. Επομένως ξέρετε πως αν μαλώσετε με Ταύρο δύσκολα θα ακούσετε να σας ζητούν μια ειλικρινή συγγνώμη.

Λέων

Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Λέοντας αλλά το κακό του είναι ότι πιστεύει ότι είναι αλάνθαστος, έτσι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ζητήσει συγγνώμη. Η αλαζονεία του και ο εγωισμός τους τον κάνει να μην δέχεται ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις και φυσικά δεν μπορεί να απολογηθεί ποτέ αφού... δεν αναγνωρίζει ποτέ ότι έκανε κάποιο λάθος! Σίγουρα ο άλλος είναι αυτός που δεν έχει καταλάβει καλά και όχι ένας Λέοντας. Η μόνη περίπτωση να το κάνει είναι λέγοντας την κλασική ατάκα: «Συγγνώμη που νιώθεις έτσι, αλλά…», παρουσιάζοντάς το σαν να έχεις και πρόβλημα! Οι Λέοντες έχουν την τάση να βλέπουν την εξιλέωση ως προσβολή για την αυτοπεποίθησή τους και πολλές φορές ενεργούν χωρίς να υπολογίζουν τους άλλους και αυτό επηρεάζει και δυσκολεύει τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Σκορπιός

Όταν ο Σκορπιός κάνει λάθος θα προσπαθήσει να το καλύψει με οποιοδήποτε τρόπο εκτός από το να ζητήσει ξεκάθαρα συγγνώμη. Μάλιστα θα επιρρίψει και ευθύνες καθώς είναι ιδιαίτερα χειριστικός και μπορεί απευθείας να αντιστρέψει τη συζήτηση... «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι», που λέει και η παροιμια.

Οι Σκορπιοί θα επικεντρωθούν σε αυτά που κάνατε και τους οδηγήσατε να συμπεριφερθούν έτσι, επομένως η συγγνώμη είναι μία λέξη που δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ από το στόμα τους. Οι Σκορπιοί είναι έμπειροι στην ψυχολογική χειραγώγηση και στο να αντιστρέφουν τις ευθύνες.

Δύσκολα θα παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, θα κρατήσει μέσα του τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, θα νιώσει πληγωμένος και θυμωμένος με τον εαυτό του, αλλά δύσκολα θα κάνει το βήμα να ζητήσει συγνώμη… Ωστόσο, όταν αγαπά έναν άνθρωπο πραγματικά, θα φέρει τα πάνω κάτω, για να τον κερδίσει και πάλι κοντά του, με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός της «συγγνώμης»!

SHARE