Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου/ Φωτογραφία: Instagram/ @ioannatri
09|12|2023 15:15
SHARE
ΤΟ STORY ΣΤΟ INSTAGRAM

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμων Κουρής: Η πρώτη κοινή φωτό του ζευγαριού στο Instagram


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αναδημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram με τον Κίμωνα Κουρή.

Από τον Φεβρουάριο έγινε γνωστό ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής είναι ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει την είδηση. Λίγους μήνες αργότερα οι δύο τους πήγαν μαζί στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, κάνοντας έτσι την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους.

Οι δύο ηθοποιοί φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο έχουν κάνει μερικές κοινές εμφανίσεις, αφού συμπρωταγωνιστούν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Οι δυο τους δεν έχουν ανεβάσει κάποια κοινή φωτογραφία τους στα social media, ωστόσο πρόσφατα είδαμε την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στο Instagram.

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μαργέτης, ο οποίος υποδύεται τον Σωτήρη Παναγιωτίδη τους «Παγιδευμένους», δημοσίευσε στα stories του μια φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς.

Στο κλικ που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βάζει μάσκαρα, κρατώντας έναν στρογγυλό καθρέφτη, από το οποίο φαίνεται και ο Κίμων Κουρής.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει το στιγμιότυπο και στο δικό της προφίλ.

Δείτε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή:

Μιλώντας στο iefimerida.gr για το τι σημαίνει για τον ίδιο η αναγνωρισιμότητα, ο Κίμων Κουρής είπε: «Το να γράφονται πράγματα για σένα είναι πρωτόγνωρο. Νομίζω πως η δημοσιότητα ήρθε σε μένα σε μια ηλικία που μπορώ να την αντιμετωπίσω πιο εύκολα και πιο ώριμα από το να έρθει είτε σε μικρότερη ηλικία, είτε σε μεγαλύτερη που ενδεχομένως να σου έχουν μείνει κάποια απωθημένα. Νομίζω πως είμαι σε μια ηλικία και μια φάση της ζωής μου που δεν μου λέει κάτι το να είσαι γνωστός».

SHARE