Ο Τριαντάφυλλος στους καταρράκτες
Φωτογραφία: Instagram/ @triantafillos_xatzinikolaou
28|01|2021 09:20
SHARE
THROWBACK

20 χρόνια πριν: Ο Τριαντάφυλλος μπλέκει σε «καβγά» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράστηκε ένα throwback βίντεο στο Instagram όπου τον βλέπουμε με τον Τριαντάφυλλο, 20 χρόνια πριν.

Πόσοι θυμάστε την εκπομπή «Σαν στο σπίτι σας»; Το πρωινό του Mega με παρουσιαστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, που πολλοί χαρακτηρίζουν ένα από τα καλύτερα που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση.

Το χιούμορ των δύο παρουσιαστών είναι γνωστό και κάθε εκπομπή που παρουσίασαν μαζί ξεχώριζε ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Οι δυο τους έκαναν του τηλεθεατές να γελούν με την ψυχή τους και δε δίσταζαν να τσαλακώνουν την εικόνα τους. Μπορεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου να μην αποτελούν πιο τηλεοπτικό δίδυμο, οι επιτυχίες τους στην τηλεόραση ωστόσο έμειναν αξέχαστες στους Έλληνες τηλεθεατές.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο παρακολουθούμε ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή, το οποίο, όπως μας ενημερώνει ο ίδιος ο παρουσιαστής, χρονολογείται 20 χρόνια πριν!

Στο βίντεο τον βλέπουμε με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της συμμετοχής του στο reality επιβίωσης «Survivor». Οι δυο τους φυσικά με χιούμορ κάνουν ότι ξεκινούν «καβγά», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να είναι εξαιρετικά πειστικός στον ρόλο του «μάγκα» που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του!

Το αποτέλεσμα; Ο Τριαντάφυλλος του λέει να πάνε έξω για να λογαριαστούν και ό,τι ακολουθεί σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε πολύ:

SHARE