Πέγκυ Τρικαλιώτη-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Πέγκυ Τρικαλιώτη-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη-Νατάσα Καλογρίδη σαν pop συγκρότημα/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Θυμάται την επική φωτογράφιση με Καραμπέτη και Καλογρίδη πριν 21 χρόνια


Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μια ηθοποιός που μετρά πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι και έχει πολλές αναμνήσεις, αλλά και πλούσιο αρχείο από την πορεία της στην υποκριτική, το οποίο και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός μοιράστηκε με τους πάνω από 16 χιλιάδες followers της μια φωτογραφία από την θεατρική παράσταση «Skriker» της βρετανίδας συγγραφέως Caryl Churchill, η οποία είχε κάνει πρεμιέρα το 1999 στο Θέατρο Πόρτα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Καλογρίδη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούσαν η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία υποδυόταν την Λίλη, η Νατάσα Καλογρίδη στον ρόλο της Τζόουζι και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ως Skriker.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου οι τρεις ηθοποιοί φοράνε περούκες και θυμίζουν σαν γυναικείο pop συγκρότημα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη σημείωσε: «Skriker.... Η Καρυοφυλλιά, η Νατάσα και εγώ στην φωτό. Παρόλα αυτά είμασταν πολλοί και πάνω και κάτω από την σκηνή....τι ωραία παράσταση....τι ωραία εποχή....περιμένω με λαχτάρα να ζήσω καινούργιες....εντωμεταξύ ζω όσο πιο συνειδητά μπορώ το τώρα μου γιατί στην πραγματικότητα είναι το μόνο που έχω...».

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου είχε μεταφράσει το έργο και σημείωσε κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας: «Γράψαμε θεατρική ιστορία με αυτή την παράσταση και είμαι πολύ υπερήφανη για όλη την ομάδα. 20 χρόνια μετά, φίλοι, συνεργάτες, γνωστοί και άγνωστοι μου μιλάνε ακόμα για την συγκεκριμένη δουλειά και κάποιοι απ’ωαυτούς δεν την είχαν δει καν αλλά και πάλι την γνωρίζουν!».

Οσο για τη Νατάσα Καλογρίδη σημείωσε και αυτή με τη σειρά της: «Κορίτσι μου...τι ήταν αυτό που είχαμε κάνει, τι ήταν αυτά που είχαμε ζήσει, τι ήταν αυτά που είχαμε δώσει. Σ' αγαπώ μέχρι τον ουρανό!».

SHARE