Μαρία Κίτσου
Φωτογραφία: Instagram/marika.kitsou.official
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

«Το τρίτο στεφάνι»: Το επίσημο τρέιλερ της μεγάλης παραγωγής που ανεβαίνει στο Παλλάς


Το επίσημο τρέιλερ της παράστασης «Το τρίτο στεφάνι» κυκλοφόρησε χθες και είναι εντυπωσιακό.

Το γνωστό αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη μεταφέρεται στο θέατρο Παλλάς με μεγάλα ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Κίτσου είναι στους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας αντίστοιχα.

Ένας εικοσαμελής θίασος ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής. 

Η μεγάλη παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών θα παρουσιαστεί σε ολοκαίνουργια διασκευή που αναδεικνύει τις αφηγηματικές αρετές και την ποίηση του μυθιστορήματος, σεβόμενη την πρόθεση του συγγραφέα για μια ιστορία που, όπως και η ζωή, ανοίγει και κλείνει σαν κύκλος.

https://www.instagram.com/p/CGmiPoTAUKO/

Το μυθιστόρημα–σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σήριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

https://www.instagram.com/p/CGaNXX6gREw/

Οι ηθοποιοί χορεύουν, τραγουδούν, γελούν και κλαίνε πάνω στη σκηνή, όπως βλέπουμε στο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram η Μαρία Κίτσου.

Η θεατρική παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου.

SHARE