Σήλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος
Σίλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος/Φωτογραφία: NDP photo agency
11|01|2023 09:57
SHARE
INSTAGRAM

Ο Τρύφωνας Σαμαράς χτένισε τη Σίλια Κριθαριώτη –Η εντυπωσιακή φωτογράφιση


Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι από τους πιο διάσημους κομμωτές της Ελλάδας, με ταλέντο και πείρα αλλά και αμέτρητες επιτυχίες στον τομέα του.

Έχει επιμεληθεί τα χτενίσματα διάσημων σταρ δίνοντας έναν μοναδικό αέρα στα looks τους και αυτή τη φορά έβαλε τη δική του πινελιά στο χτένισμα της Σίλιας Κριθαριώτη.

Με μια δημοσίευση στα social media οι διαδικτυακοί φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν μερικά πλάνα από τα backstage φωτογράφισης που πραγματοποιήθηκε με μούσα του Τρύφωνα Σαμαρά τη Σίλια Κριθαριώτη.

H Σίλια Κριθαριώτη έχει μια εντυπωσιακή καριέρα και έναν οίκο δημοφιλή στις πιο διάσημες stars Ο οίκος Celia Kritharioti Couture αποτελεί τον παλαιότερος οίκος υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906 δημιουργεί χειροποίητα creations τα οποία αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό σε κάθε της εμφάνιση, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς χτένισε τη Σίλια Κριθαριώτη –Η εντυπωσιακή φωτογράφιση

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Daily Telegraph Sydney και η Σίλια Κριθαριώτη ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Η κομψή και εκθαμβωτικήσχεδιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Βασίλη Γεωργούση, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Αχιλλέας Χαρίτος.

Τέλος, τα χτενίσματά της είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειά του Τρύφωνα Σαμαρά.

SHARE