Η «Knot»: Η διαχρονική τσάντα που επιλέγουν οι royals για τις πιο κομψές εμφανίσεις τους
Η Kelly της Hermès, η Lady Dior της Dior, η Puzzle της Loewe, η 2.55 της Chanel... είναι μόνο μερικά από τα αποκλειστικά μοντέλα που περιλαμβάνονται στη λίστα των τσαντών που κάθε ειδικός της μόδας επιθυμεί και που, λόγω της ιστορίας, της ποιότητας και του στυλ τους, δεν θα περάσουν ποτέ από τη μόδα.
Μερικές φορές είναι οι influencers που καταφέρνουν να κατατάξουν μια τσάντα ως εμβληματική, άλλες φορές είναι μοντέλα, τραγουδίστριες ή ηθοποιοί, αλλά στην περίπτωση της Knot της Bottega Veneta, η δημοτικότητά της οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στις royals. Πολλές βασίλισσες και πριγκίπισσες έχουν επιλέξει αυτό το σχέδιο, που χαρακτηρίζεται από το πλεκτό φινίρισμα και το κλείσιμο σε σχήμα κόμπου, το οποίο έγινε ξανά είδηση αυτό το καλοκαίρι, όταν το φόρεσαν η Βικτώρια και η Μαντλίν της Σουηδίας στο βάπτισμα της ανιψιάς τους Ινές. Οι κόρες του βασιλιά Καρόλου Γκουστάβ και της βασίλισσας Σίλβια ολοκλήρωσαν τις ιδανικές εμφανίσεις τους ως καλεσμένες με διαφορετικές εκδοχές αυτού του δημιουργήματος, αλλά δεν ήταν, σε καμία περίπτωση, οι μόνες royals που μας έδωσαν ιδέες για το πώς να την συνδυάσουμε.
Πριγκίπισσα Μαντλίν της Σουηδίας
Στις 13 Ιουνίου, με την ευκαιρία της βάπτισης της Ινές, η Μαντλίν φόρεσε για πρώτη φορά ένα λιλά σύνολο που συμπλήρωσε με αυτή την τσάντα σε χρώμα γκρι που είχαμε ήδη δει σε προηγούμενες περιπτώσεις. Το καλοκαίρι του 2017 την χρησιμοποίησε για να παρευρεθεί σε ένα επίσημο δείπνο στη Στοκχόλμη. Με αυτήν, ολοκλήρωσε το σύνολο της με λευκή μπλούζα με φιόγκο στο λαιμό και φούστα σε τόνους με floral μοτίβο. Το έχει και σε μαύρο χρώμα από το 2009.

Βικτώρια της Σουηδίας
Είναι ενδιαφέρον ότι και η αδελφή της, Βικτώρια, την χρησιμοποίησε για την ίδια εκδήλωση, στην περίπτωσή της σε γαλάζιο χρώμα. Στην τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ τον Δεκέμβριο του 2017 την συνδύασε με ένα πανέμορφο φόρεμα στο ίδιο χρώμα.

Βασίλισσα Λετίθια
Η βασίλισσα Λετίθια κράτησε αυτή την τσάντα για πρώτη φορά σε μαύρο χρώμα τον Οκτώβριο του 2018 και, από τότε, την έχουμε δει σε 13 περιπτώσεις, κάτι που αποδεικνύει ότι, πράγματι, πρόκειται για ένα από αυτά τα διαχρονικά βασικά κομμάτια που συνδυάζονται με πολύ διαφορετικά looks. Μας αρέσει πολύ όταν την συνδυάζει με ασημένια κοσμήματα και παπούτσια που ταιριάζουν με το κούμπωμα σε σχήμα κόμπου.

Βασίλισσα Μαίρη της Δανίας
Μια άλλη royal που έχει γοητευτεί από αυτή την τσάντα και την έχει φορέσει σε διάφορες περιπτώσεις είναι η Μαίρη της Δανίας. Η βασίλισσα των Δανών, που προτιμά την πιο παστέλ παλέτα, βρίσκει σε αυτό το μοντέλο τον καλύτερο σύμμαχό της για τις μεγάλες περιστάσεις, όπως το επίσημο δείπνο που διοργάνωσε ο Ολλανδικός Βασιλικός Οίκος μετά την παραίτηση της βασίλισσας Βεατρίκης το 2013. Σε εκείνο το ταξίδι στην Ολλανδία με αφορμή την ενθρόνιση του βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ, την φόρεσε επίσης σε συνδυασμό με ένα σχέδιο σε χρώμα του πάγου, αποδεικνύοντας την ευελιξία που πέτυχε επιλέγοντας αυτό το χρώμα που συνδυάζεται τόσο εύκολα.

Πριγκίπισσα Μέττε - Μάριτ της Νορβηγίας
Πιο τολμηρή είναι η επιλογή της συζύγου του Χάακον της Νορβηγίας, η οποία έχει το Knot της στο χρώμα της βουκαμβίλιας που μας αρέσει πολύ και είναι ιδανικό για να δώσει μια διαφορετική πινελιά σε οποιοδήποτε look. Το 2014 την φόρεσε με ένα μίντι φόρεμα σε χρώμα λεβάντας διακοσμημένο με μικρά μπορντό λουλούδια και γόβες σε χρώμα μακιγιάζ.

Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας
Η Ολλανδή βασίλισσα είναι μία από τις royals που λατρεύουν περισσότερο αυτό το αξεσουάρ και μέχρι στιγμής την έχουμε δει να το φοράει σε τρία διαφορετικά χρώματα, μεταξύ των οποίων το αδιάβλητο nude, αλλά και ένα έντονο πορτοκαλί που μόνο εκείνη θα μπορούσε να φορέσει με τέτοιο στυλ. Πάντα χαρακτηριζόταν από το πρωτότυπο και εντυπωσιακό στυλ της, οπότε δεν είναι περίεργο που συμπληρώνει ένα από τα looks της με ένα μακρύ κολιέ σε αυτό το χρώμα και την τσάντα Knot που ταιριάζει. Τον Σεπτέμβριο του 2017, το φόρεσε σε γαλάζιο χρώμα για να πάει να δει ένα μπαλέτο. Με αυτό, συμπλήρωσε το στυλ της που αποτελείτο από ένα φόρεμα με εθνοτικό τύπωμα σε μπλε και κόκκινες αποχρώσεις της Afroditi Hera.

Καρολίνα του Μονακό
Το μαύρο είναι πάντα μια καλή ιδέα, και η πριγκίπισσα του Μονακό το ξέρει καλά. Γι' αυτό, συμπληρώνει το στυλ της με γόβες και την τσάντα Knot σε αντίστοιχο χρώμα.

Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό
Μια άλλη πριγκίπισσα του Μονακό, η Σαρλίν, επίσης προτιμά το color block, αλλά στην περίπτωσή της σε μια παλέτα αντίθετη από αυτή της κουνιάδας της. Συνδυάζει το σατέν φόρεμά της σε μπεζ αποχρώσεις με αξεσουάρ που ταιριάζουν.
