Αντώνης Τσαπατάκης
Φωτογραφία: Instagram
04|09|2022 13:43
SHARE
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ

Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου είναι τα πόδια μου» -Η συγκινητική ανάρτηση του Παραολυμπιονίκη


Ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, εξυμνώντας τη δύναμη της φιλίας.

O δημοφιλής κολυμβητής εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του star «Life is a beach #missionIonio», απολαμβάνοντας μαζί με τον παρουσιαστή Χάρη Κιαγιαδάκη στιγμές χαλάρωσης στην όμορφη Κέρκυρα.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η παρέα του «Life is a beach» επισκέπτεται την δυσπρόσιτη παραλία Μυρτιώτισσα, ενώ ο Χάρης κι ο Αντώνης εκμεταλλεύονται τις συνθήκες ώστε να ρίξουν φως όχι μόνο στις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές της ζωής ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες.

Με αφορμή την κυκλοφορία του εν λόγω επεισοδίου, ο Τσαπατάκης δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ένα βίντεο που καταγράφει την άφιξή τους στην κακοτράχαλη παραλία, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια συγκινητική λεζάντα. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Οι φίλοι μου είναι τά πόδια μου!

Από την πρώτη μέρα που άνοιξα τα μάτια μου μετά το ατύχημα δεν εξέφρασα, αλλά ούτε και σκέφτηκα ποτέ πως "Δεν μπορώ", παρά μονάχα "Πως μπορώ;"

Αυτοί που απαντούσαν και αποκρίνονται ακόμα σε αυτό με την λέξη «Μαζί», είναι οι φίλοι.
Μαζί συμπληρώνουμε τις διάφορες μας, εμπνεόμαστε, ονειρευόμαστε και μετατρέπουμε το "υπάρχω" σε "Ζω".

Συχνά έρχονται στην θύμηση μου στιγμές γεμάτες εμπόδια στην πρόσβαση, όπως στο παραπάνω βίντεο και κάθε φορά βρίσκουμε την λύση σηκώνοντας με στα χέρια τους ή στην πλάτη τους. Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου για να φτάσω από τα "σκοτεινά" στα "φωτεινά".

Αυτό έγινε και στο επεισόδιο του @lifeisabeachtv με τον φίλο πλέον @h_k_giousourum . Δεν τον γνώριζα αλλά μόλις με κάλεσε στην εκπομπή, του είπα ότι θέλω να δείξουμε αυτό που κάνω με τους φίλους μου όταν θα πάμε σε μια παραλία δύσβατη.

Έγινε αμέσως φίλος όταν μου απάντησε "Ναι, θα το κάνουμε Μαζί". Έτσι γίνονται οι φίλοι! Αφ´ ης στιγμής πείτε το "Μαζί", θα βουτήξετε σε όλες τις "παραλίες" που Μαζί θελήσατε!

Υγ. Ποτέ δεν ξεχνώ... »

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο.

SHARE